Imatge de 10 concursants de 'Supervivientes 2023'

Un finalista de 'Supervivientes' deixa clar que no hi ha cap sant al programa

'Supervivientes' ha estat qüestionat seriosament

'Supervivientes' està de màxima actualitat per la visita de Pocholo a l'illa i també per les acusacions de 'tongo' que ha rebut. Però, també perquè hi ha un finalista d'una de les seves edicions anteriors que ha deixat clar que no hi ha cap sant al 'reality'.

'Supervivientes' ha hagut d'escoltar públicament qui va quedar segona a l'edició 2006, la cantant Verónica Romero, qüestionar un aspecte del programa. Concretament, el tema de les votacions. Lla veritat és que ha estat molt contundent sobre això.

'Supervivientes' queda en dubte

El 'reality' de supervivència de Telecinco s'emet des de l'any 2000. Per això, han passat molts famosos que van decidir acceptar el repte de mostrar els seus dots per sobreviure en una illa deserta. I entre aquests va estar Verónica, que va saltar a la fama com a concursant de la primera edició d' 'Operación Triunfo', on va quedar sisena.

'Supervivientes' li va oferir l'oportunitat d'afrontar aquesta aventura i així el 2006 va acceptar el repte. La veritat és que no li va poder anar millor, ja que va quedar segona, amb un 44,4% dels vots. Un elevat percentatge que, no obstant ser tan alt, va ser depassat per qui va resultar la guanyadora: Carmen Russo, que va obtenir el 55,6%.

Imatge de Verónica Romero a 'Supervivientes 2006'
'Supervivientes' va comptar el 2006 amb la presència de Verónica Romero | MEDIASET

D'aquesta experiència, ara Romero ha parlat fort i clar al podcast 'La red room' de Malbert. S'hi ha sincerat i ha sorprès tothom acusant el programa de supervivència de ser poc clar. En efecte,quan li han preguntat sobre el seu segon lloc ha afirmat: «Vaig quedar segona, sí, però és que això ja és un altre assumpte... M'hauràs de portar una altra vegada per parlar d'això».

El 'reality' ha vist que el presentador ha dit a Verónica que, almenys, li fes un resum del que volia dir. Davant d'això ella ha afirmat: «'Tongo'! Va guanyar Carmen Russo. Jo amb molts fans i moltes votacions i no podia ser».

Imatge dels concursants de 'Supervivientes 2006''
Verónica Romero ha qüestionat el sistema de votació a la seva edició de 'Supervivientes' | MEDIASET

D'aquesta manera ha qüestionat 'Supervivientes' pel que fa al seu sistema per votar i ha continuat incidint-hi. Ha afirmat: «Fixa't que per molt que truquessis i per moltes votacions, no arribava el vot. No guanyes, no ho sé».

«No se sap el perquè». Davant del que Malbert ha afegit: «Que hi havia algun tripijoc curiós». Aleshores, la finalista ha reaccionat rient.

 

'Supervivientes', una altra vegada al punt de mira

El 'reality' de supervivència de 'Telecinco' no és la primera vegada que està acusat de tongo. I no només per les votacions sinó també pels favoritismes, per pactes o pels vencedors de proves de recompensa o líder.

Un exemple és que recentment ha sortit a la llum que diversos concursants van acordar abans d'entrar no nominar-se entre ells. Ens estem referint a Manuel Cortés i a Raquel Arias. Però és que Asraf també ha reconegut que va fer el mateix amb Artùr.

Imatge de nou concursants de 'Supervivientes 2023'
'Supervivientes' està rebent també moltes crítiques per certs pactes | MEDIASET

A més, en altres edicions, per exemple, Ignacio de Borbón va acusar Supervivientes de permetre coses prohibides a alguns participants. Sense passar per alt que Oto Vans va confessar que el format, en certa manera, està guionitzat. I és que va explicar que «el director et suggereix que facis coses, són suggeriments així com suauets».

És més, va exposar que si no ho feien, tenien un càstig. Això sí, va admetre que ell mai va seguir les directrius: «Jo no acceptava. No em posaré a parlar a un gall dindi hetero, que és el que em suggerien». «El primer en aquesta vida és el respecte».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

En definitiva, el 'reality' ha estat i està en qüestionament des de dins pels mateixos participants. Però, de moment, això no li ha impedit que continuï emetent-se i aconseguint grans audiències.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!