Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jesulín de Ubrique

Jesulín de Ubrique es desvincula de Belén Esteban i fa l'impensable per protegir-se

Jesulín de Ubrique va imposar una clara exigència a Telecinco

Jesulín de Ubrique està a punt de reaparèixer a Telecincoper la porta gran, ni més ni menys que de la mà amb Bertín Osborne. Una entrevista que molts esperen ansiosos i que ha aixecat moltes espines, sobretot la seva ex Belén Esteban.

Així és, perquè la col·laboradora de 'Sálvame' s'ha mostrat completament indignada, i més tenint en compte que Jesulín ha optat per no esmentar-la a la seva entrevista.

Una manera de no entrar al drap i generar més polèmica, encara que Belén insisteix que el que li fa més mal són els menyspreus que fa a la seva filla Andrea. Així doncs, segons sembla, tant pare com filla tindrien una conversa pendent des de fa molts anys.

Imatge de Jesulín de Ubrique parlant amb Bertín Osborne a 'Mi casa es la tuya'
Jesulín ho explicarà tot a Telecinco aquest dilluns | MEDIASET

A més a més, a la de Paracuellos tampoc li ha fet gens de gràcia que Jesulín de Ubrique decideixi venir a una cadena contra la qual té interposades ni més ni menys que vint demandes.

«Jo fa anys que ja he parlat de la meva vida, i en aquesta vida hi era ell», explicava la col·laboradora alhora. De la mateixa manera, va deixar clar que no pensava veure l'entrevista «perquè ha quedat amb unes amigues».

Tanmateix, Belén mai perd oportunitat a l'hora de retreure-li el favoritisme que té pels seus tres fills. «Ha dit que vol protegir la intimitat dels seus fills, però serà dels tres?», li retreia al torero. I és que ella s'ha lamentat moltes vegades que a la seva filla Andrea ningú l'ha defensada mai.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Jesulín de Ubrique s'imposa a Telecinco

A continuació, l'enuig de la col·laboradora no feia més que augmentar quan li comunicaven que demà ni tan sols podrà veure els totals de l'entrevista de Jesulín. I és que el torero hauria exigit a Telecincoque no se'n surtin les imatges.

«Em sembla fatal que Telecincopermeti això», explotava Esteban tota indignada. «Em sembla impressionant. Però qui es creu Jesulín? Justin Bieber?», opinava des de la ironia.

I novament li ha recordat a Jesulín que «no sap la sort que té de tenir la filla que té. Pregunteu-nos per què no parla, perquè no té collons!», ha sentenciat força molesta.

Imatge de Bertín Osborne amb Jesulín de Ubrique
Jesulín es nega a parlar de Belén Esteban | MEDIASET

Mentre que, per la seva banda, Bertín Osborne sembla tenir una opinió molt clara sobre això. «La rancúnia no és bona», al·legava el presentador sobre això. «Haurien de portar-se bé perquè són dues persones estupendes», afegia.

Encara que sí que ha dit a favor de Belén que «creu que si Jesulín té una conversa pendent, l'hauria de tenir». «Jo fa temps que vaig passar pàgina, però del que no es pot passar és de certes coses», concloïa contundent la col·laboradora.