Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ana Obregón mig somrient a un 'photocall'

Les audiències revelen si Ana Obregón continua sent tota una estrella

Les audiències aconseguides sentencien la nit de dimecres passat

Les audiències de dimecres passat van ser claus per entendre si el retorn d'Ana Obregón a la televisió va ser un èxit. Després d'anys allunyada del món televisiu així com de l'enrenou pel naixement de la seva neta, la biòloga ha començat una nova feina.

Així és, i ho feia com a jutge a la tercera edició de 'Mask Singer' a Antena 3 amb Mónica Naranjo i els Javis. El programa es va estrenar la nit de dimecres passat i competia directament amb l'estrena de la tercera temporada de la sèrie 'El Pueblo' a Telecinco. Així les coses, el resultat ha estat clar i determina el que passarà les properes setmanes.

Les audiències donen la benvinguda a Ana Obregón

Les audiències van deixar ben clar que Atresmediacontinua liderant sense dificultats davant del seu principal competidor. 'Mask Singer' estrenava tercera edició amb canvi de jurat, oferint a l'ex d'Alessandro Lequio l'oportunitat de tornar a la televisió.

Imatge d'Ana Obregón amb cara de sorpresa al programa 'Mask Singer'
Ana Obregón aconsegueix que 'Mask Singer' sigui el programa més vist de la nit | Atresmedia

D'aquesta manera, Ana afrontava ben il·lusionada aquest nou treball tres anys després de la mort del seu fill i en plena polèmica pel naixement de la seva neta. Així doncs, tots els ulls estaven posats en com exerciria el seu paper com a jutge al concurs musical i, la veritat, els resultats no han pogut ser més satisfactoris.

Les audiències van atorgar a Antena 3 el lideratge en una nit plena d'estrenes. Per la seva banda, Mediasetcontraatacava amb la tercera temporada d''El Pueblo', que va ser incapaç de sobrepassar el programa presentat per Arturo Valls.

Com a resultat, l'arrencada de 'Mask Singer' va aconseguir un 18,2% de 'share' i va congregar 1.781.000 espectadors. El que cal tenir en compte és que aquesta tercera edició està molt darrere de la primera, però equiparada a la segona.

I encara que ha superat en 1,5 punts l'última, el debut com a jurat d'Obregón ha estat el menys vist de les tres edicions. Tot i això, les audiències han donat la victòria a l'espai musical on Tori Spelling va ser l'estrella revelació de la nit.

El programa es va enregistrar molt abans de les últimes polèmiques de l'actriu, però la seva presència vaticinava el moment transcendental que estava a punt de patir. I és que les dades revelen que aquesta tònica d'èxit podria ser la que marqui el futur del concurs.

Les audiències de dimecres arriben fins a Miami

Segurament cap dada d'audiències ha arribat tan lluny com ho va fer el resultat obtingut dimecres passat. Mentre els espectadors es decantaven per 'Mask Singer', Ana Obregón esperava ansiosa els resultats del seu debut com a jurat.

Uns resultats que ja hauran arribat a les seves orelles i que li deuen haver alegrat molt. De fet, ella mateixa s'ha encarregat de promocionar entre els seus seguidors d'Instagram l'estrena del programa musical.

Fent un repàs pels altres espais emesos a la franja més competitiva, cal destacar l'èxit d''El Hormiguero', on Pablo Motos va aconseguir un 24,8% de quota de pantalla i més de tres milions d'espectadors.

Una xifra que va provocar que el seu predecessor s'aprofités d'aquesta bona ratxa i que els seus seguidors no optessin per canviar de canal. En contrapartida, Telecincova estrenar la tercera temporada d''El Pueblo', que només va aconseguir un 11,6% de 'share'. Una audiència molt per sota de la primera vegada que va aterrar a Mediasetamb un 19,4%.

Aquesta baixada de les audiències podria ser perquè a Amazon ja estan disponibles tots els episodis de la tercera temporada des de fa més d'un any. Motiu que fa que molts espectadors ja ho hagin vist o optin per seguir-los a la plataforma, lliurant-se així dels anuncis i de les esperes entre episodis. Sigui com sigui, és clar que Atresmediatorna a liderar i complica encara més el futur del seu principal competidor.