Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge Luis Miguel i Paloma Cuevas

Paloma Cuevas ja sap que Luis Miguel està tenint problemes per les seves filles

La polèmica sacseja la parella

Paloma Cuevas i Luis Miguel són la parella del moment, d'això no n'hi ha cap dubte. Des que va saltar la notícia l'estiu passat, la dissenyadora i el cantant han estat al centre de l'ull mediàtic i han passat a convertir-se en carn de paparazzi.

Això sí, tots dos opten per la privadesa més absoluta i, avui dia, cap dels dos s'ha pronunciat públicament sobre el romanç. Ara, segons les darreres informacions, la polèmica ha tornat a envoltar la parella per un motiu de pes.

Segons vam poder conèixer, l'intèrpret de 'La Bikini' es porta de molt bé amb les filles de Paloma Cuevas. Però això hauria desfermat tota mena de comentaris en contra de Luis Miguel a causa de l'actual relació que té amb els seus fills i la seva exdona, Aracely Arámbula.

Ha estat aquesta última la que ha carregat durament contra el cantant i les seves declaracions incendiàries sobre el rol de pare de Luis Miguel no han deixat indiferent.

Luis Miguel, al punt de mira per les filles de Paloma Cuevas

La relació entre Luis Miguel i Paloma Cuevas va vent en popa. Els darrers mesos de la parella han estat marcats per les sortides romàntiques, passejades per Nova York o vacances a Marbella. Tot i que tots dos han intentat mantenir la relació en el més absolut anonimat i prefereix que poc o gens transcendeixi l'esfera pública.

Paloma Cuevas i Luis Miguel ja han fet passos de gegant en la seva relació. D'una banda, el cantant mexicà està instal·lat a la urbanització de 'La Finca' per estar així més a prop de la casa de Paloma Cuevas. Això va ser un pas molt significatiu que demostra el gran moment que estan vivint ara mateix.

Però, durant la Setmana Santa passada, vam poder conèixer una cosa molt aclaridora, també. I és que les filles de Paloma Cuevas van passar les vacances a la impressionant mansió del cantant a Marbella. Segons hem pogut saber, les filles de la dissenyadora han acceptat molt bé l'arribada de Luis Miguel a la vida de la seva mare.

Imatge de Luis Miguel a Nova York
Luis Miguel rep crítiques a les xarxes socials | GTRES

Tot i això, aquest gran acostament entre les filles de Paloma Cuevas i el cantant ha aixecat un gran enrenou en xarxes socials. Això es deu a les paraules que ha tingut Aracely Arámbula, ex de Luis Miguel, pel que fa a la seva faceta com a pare. L'actriu va dedicar unes paraules demolidores a un mitjà mexicà que afecten de ple la figura de Luis Miguel.

«Fixa't que no va trucar el pare, però millor pregunta-li a ell (Luis Miguel). Els meus fills tenen molt de pare amb el meu pare, germà i amb els meus nebots. Els meus fills estan en una família molt unida i tenen de regal molt d'amor. L'única persona d'allà que està molt pendent dels meus fills és la seva padrina Natalia», sentenciava.

D'aquesta manera, han estat molts els comentaris negatius llançats a les xarxes socials contra el cantant. L'ex del cantant està amb la destral de guerra desenterrada i sembla que res ni ningú no la frenarà, cosa de la qual Paloma Cuevas ja és coneixedora, i sap que aquesta situació no és gens fàcil per a Luis Miguel.

Luis Miguel, centrat en aquesta nova etapa

Tot i aquesta polèmica que l'envolta i que sembla que no frenarà, ja que, segons assegurava l'ex del cantant, «soc una dona lliure per parlar i dir el que jo vulgui», el cantant segueix molt centrat en aquest gran moment vital que travessa.

Foto de Paloma Cuevas i Luis Miguel a Marbella
Paloma Cuevas i Luis Miguel estan molt centrats en la seva història d'amor | Mediaset

Luis Miguel té al davant una impressionant gira de concerts que el portarà per tot el món i per a la qual necessita centrar-se al màxim. A més, l'intèrpret sempre intenta esquivar qualsevol polèmica que el pugui esquitxar, així que continuarà fent cas omís a les declaracions de la seva exdona.