Primer pla de Patricia Pardo

Patricia Pardo, responsable de l'últim que li ha passat a Christian Gálvez

Patricia Pardo ha estat assenyalada directament pel seu noi

Patricia Pardo ha estat assenyalada per la seva parella com la causa principal dels últims esdeveniments a la vida del seu noi. La presentadora d''El programa de Ana Rosa' i Christian Gálvez  fa més d'un any que estan junts i sembla que la seva relació va vent en popa.

Encara que intenten portar la seva relació en la més pura intimitat, a ningú se li escapa com estan de profundament enamorats. Un amor que ha arribat a influir directament en el treball del presentador de Mediaset, que acusa Patricia Pardo de ser la responsable de tot.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Patricia Pardo, assenyalada pel seu xicot

Patricia Pardo va sorprendre tothom després de saber que acabava d'iniciar una relació amb l'exparella d'Almudena Cid. Els divorcis de tots dos presentadors eren molt recents i el seu romanç va córrer com la pólvora a Telecinco.

Mentre l'exgimnasta intentava sortir del pou després de la seva ruptura, Christian i Patricia passejaven el seu amor pels carrers de Madrid. A més, van confirmar la seva relació al plató d''El programa de Ana Rosa', on tots dos es van mostrar nerviosos, però molt emocionats.

Imatge de Christian Gálvez i Patricia Pardo passejant junts pel carrer
Christian deu el seu èxit a Patricia Pardo | Europa Press

Fa poc el presentador de '25 palabras' va concedir una entrevista on celebrava l'arribada dels 100 programes. Una gesta molt complicada tenint en compte els anteriors fracassos televisius des que 'Pasapalabra' va deixar d'emetre's a Telecinco.

Gálvez es va mostrar feliç per l'èxit i va assenyalar directament Patricia Pardo com la culpable d'haver-ho aconseguit. «Quan un està feliç, es veu fins i tot a través de la pantalla», ha explicat deixant ben clar el bon moment personal que travessa amb Patricia Pardo.

La seva relació va de meravella i Patricia Pardo ha tornat a aconseguir que el madrileny tingui «il·lusió per les coses que fa». Una situació molt diferent per la qual va travessar quan es van estrenar altres concursos.

«He començat aquest programa al meu millor moment personal, cosa que amb 'Alta tensión' no va passar», va dir recordant la seva pitjor època. En aquell temps, les coses amb la seva dona no anaven bé i això va provocar que aquest malestar afectés la feina.

Ara, les coses són molt diferents i és l'amor de Patricia Pardo el que ha fet que Christian estigui triomfant. Li deu l'èxit i l'excel·lent moment que està experimentant des de fa més d'un any.

Patricia Pardo és la motivació principal de Gálvez

«I vas arribar tu, per posar llum a tots els meus camins», amb aquesta frase el presentador donava a Patricia Pardo el lloc que es mereixia a la seva vida. A més de demostrar-li públicament com de bo que ha estat per a ell veure's correspost per la mateixa Patricia Pardo.

Per la seva banda, Patricia Pardo també ha demostrat davant de tothom com n'està d'enamorada del madrileny. No va trigar a viatjar amb ell a la seva terra natal perquè conegués de primera mà els seus orígens i tots els racons del lloc on va créixer.

El viatge va ser d'allò més romàntic i, fins i tot, es va arribar a rumorejar que podrien haver contret matrimoni en secret. La periodista ho va negar rotundament, tot i que va evitar pronunciar-se sobre si tornaria a passar per l'altar amb la seva parella actual.

De moment, el que és clar és que segueixen vivint un moment d'allò més dolç i que Christian ha encaixat perfectament a la vida de Patricia Pardo. Una felicitat plena que ha aconseguit que el presentador esborri la seva pitjor època amb Almudena i la vida torni a somriure a la feina.

Veurem si aquesta bona ratxa es manté i si té raó quan afirma que gràcies a Patricia Pardo el fracàs ha quedat enrere. Mentrestant, tots dos gaudeixen de la seva relació, planejant el que serà el seu segon estiu junts.