Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Ginés Corregüela i Yaiza Martín

Yaiza Martín: al descobert la veritat sobre el seu suposat embaràs

Yaiza Martín estaria esperant el seu primer fill amb Ginés Corregüela

Aquests últims dies, Yaiza Martín ha tornat a estar al punt de mira després de conèixer-se que podria estar esperant el seu primer fill amb Ginés Corregüela.

La mateixa Yaiza feia saltar les sospites al respecte després del seu polèmic 'Polideluxe', i és que ja durant la gala de 'Supervivientes' de dijous passat havia d'abandonar el plató de manera inesperada per vomitar. De fet, fins i tot li oferien fer-se un test d'embaràs en ple directe, cosa a la qual es negava del tot. Yaiza assegurava que ella i Ginés ja havien parlat del tema de tenir fills.

Foto de María Patiño i Yaiza Martín a 'Sálvame Deluxe'
Yaiza Martín aixeca sospites sobre el seu embaràs | Telecinco

I malgrat no voler confirmar ni desmentir la possible maternitat, la notícia no ha trigat a arribar a Hondures, on Ginés l'ha rebut amb gran alegria. En explicar-li que es podria convertir en pare molt aviat, ell s'ha mostrat molt segur. «Si està fet, fet està i endavant», ha comentat.

A més, ha donat suport a la decisió de la seva parella de no voler dir res al respecte, almenys fins que tots dos estiguin junts. «Res, res, quieta, quieta, després m'ho dius a mi», li ha dit a la seva xicota. Tot i això, són molts els que opinen que això pot tractar-se d'un altre muntatge per part de Yaiza Martín per sembrar polèmica i seguir al candeler.

Yaiza Martín, al punt de mira pel seu suposat embaràs

«El tema de l'embaràs és un muntatge?», li preguntaven directament a Ginés. Una acusació davant la qual ell es limitava a explicar que no ho sabia.

«Si sembres, reculls i en aquest cas doncs s'ha sembrat. No sé si recolliré, però la llavor hi és», concloïa. Al que la seva filla Miriam, des del plató de 'Supervivientes' no donava crèdit.

«Si vol tenir un fill, que s'hagués preocupat de les dues que ja té», ha acusat al pare molt molesta. «Tu no hi has volgut estar», l'acusava la noia entre llàgrimes. «No hi has estat perquè has volgut estar sempre a l'horta».

Foto de Yaiza Martín a 'Sábado Deluxe'
Yaiza Martín es converteix en una de les grans estrelles de Telecinco | Mediaset

Ara, ha estat Diego Pérez, penúltim expulsat de 'Supervivientes', qui ha revelat una autèntica bomba que pot demostrar que això de l'embaràs de Yaiza és una gran mentida. «Jo crec que no està embarassada. Allà, a 'Supervivientes', es va parlar que ella tenia posat un DIU», ha acusat a Martín.

Aquesta declaració ha deixat en xoc tots els col·laboradors i demostra, una vegada més, que Yaiza hauria pogut jugar amb l'audiència i també amb els sentiments de la seva parella.