Florentino Fernández i la seva dona, Lidia de Fernández, caminant pel carrer

Florentino Fernández, contra 'Sálvame': «El meu honor se'n va a la merda»

El còmic ha concedit una entrevista que ha estat treta de context per a fer-li mal

El programa vespertí de Jorge Javier porta més d'una dècada fent història, però s'ha vist involucrat en desenes d'escàndols. L'últim està relacionat amb l'humorista Florentino Fernández.

Tot va començar amb una entrevista que va concedir al diari 'El Mundo'. Va parlar de molts temes, però el periodista va ressaltar una frase que feia al·lusió a la igualtat de gènere.

La Chocita del Loro, un dels corrals més divertits de Madrid, al cartell té més homes que dones. Hi ha qui assegura que els responsables del local haurien de ser més feministes a l'hora de contractar els actors.

Florentino no està d'acord amb aquest corrent, ja que considera que ningú ha posat límits a cap artista espanyola. «Si no hi ha més dones còmiques no és una qüestió de sexes, sinó de talent», va comentar al respecte.

L'informador que va redactar l'entrevista va posar la frase anterior de titular i tothom es va tirar a sobre del còmic. Ningú es va molestar a llegir l'entrevista completa, on assegurava que està en contra del masclisme en qualsevol dels seus vessants.

'Sálvame' ha estat un dels espais més durs amb ell. No han tingut en compte totes les paraules de Flo, s'han quedat amb les declaracions més polèmiques.

Després de l'escàndol li han demanat disculpes, però Fernández considera que el perdó arriba massa tard. El mal ja està fet i encara hi ha espectadors que pensen que ha atemptat contra la igualtat de les persones.

L'artista ha fet servir les xarxes socials per expressar el seu descontentament amb el mitjà que ha donat publicitat a les seves declaracions tretes de context. També ha aprofitat per carregar contra el programa de les tardes de Telecinco.

«Estimat editor gentussa de @elmundoes: no el conec ni el vull conèixer!! Vostè no es va adonar que el titular no avança gens el contingut de l'entrevista? [...]».

L'actor s'ha convertit en l'última víctima del programa

Flo ha publicat el contingut complet de l'entrevista que va concedir al diari, i el que va dir deixa molt clar que està a favor del feminisme. «Aquest tipus de reivindicacions estan molt bé, perquè de tant en tant cal recordar que hi ha d'haver paritat».

L'equip de Jorge Javier ha comès un error en jutjar l'humorista, ja que ha demostrat que no va llegir l'entrevista sencera. Tot i que molta gent s'ha disculpat amb ell, Fernández considera que el perdó no serveix de res.

«Amigues i companyes còmiques, gent dels mitjans, inclòs 'Sálvame', no us disculpeu. Ja heu aconseguit la pasta i el reconeixement», comença escrivint al seu compte de Twitter.

«Les disculpes no donen pasta! Ja passaré a recollir el meu honor a la merda», conclou.

Hi ha molta gent que considera que Telecinco està liderant un moviment igualitari per interessos econòmics. El famós documental de Rocío Carrasco genera uns ingressos extraordinaris i ningú vol renunciar a aquest fenomen.

Tot fa pensar que l'últim damnificat per la cadena pensa el mateix, ja que se sent víctima d'un huracà injust i innecessari. En cap moment ha atemptat contra la causa feminista, sinó justament el contrari.

«Tots hem de tenir les mateixes oportunitats», va dir exactament a l'entrevista. És una persona bastant estimada pels espectadors, però la campanya que ha patit li ha fet molt de mal.

La societat està molt conscienciada de certs fenòmens, i tot el que hi tingui a veure pot ser bastant perillós. Unes paraules tretes de context han fet de Florentino un objectiu d'atacs sense sentit.

'El Mundo' també haurà de donar explicacions, ja que ha posat per davant de la informació un titular sensacionalista. Publicaran una rectificació al respecte?