Primer pla de Fonsi Nieto posant a un 'photocall'

Fonsi Nieto canvia d'actitud i fa una cosa que deixa muda a Alba Carrillo

Fonsi Nieto s'ha posicionat després de l'escàndol del seu ex

Fonsi Nieto ara està feliç amb la nova parella, la periodista Maider Barthe, però la seva relació més coneguda va ser amb Alba Carrillo. Model que es troba al focus mediàtic pel seu 'affaire' amb Jorge Pérez. Un assumpte espinós aquest, perquè ell està casat, i està donant molt de què parlar.

És més, el mateix expilot de motociclisme, que temps enrere es portava molt malament amb ella, ha decidit parlar. I ho ha fet posicionant-se al seu costat.Com canvien les coses!

Fonsi Nieto dona suport a Alba Carrillo

El nebot d'Ángel Nieto i la model fa molt de temps que van tenir una sòlida relació sentimental, fruit de la qual va néixer un fill, Lucas, que ara té 11 anys. La ruptura va arribar el 2012 i la veritat és que no va ser gens pacífica. Per això durant un període no es van dur gaire bé i van tenir constants tires i afluixes.

Tot i això, les coses van canviar i van decidir que regnés la cordialitat pel petit que tenen en comú.

Tant és així que actualment tenen contacte i són amics. Bona mostra d'això és que el DJ ha convidat el seu ex a la festa que ha organitzat pel seu 44è aniversari a Madrid. Festa a la qual ella ha acudit en plena polèmica pel seu tonteig amb el guanyador de Supervivientes.

Captura del petó entre Alba i Jorge a la festa de 'Unicorn'
Fonsi Nieto sap perfectament el que ha passat entre Alba i Jorge Pérez | MEDIASET

Precisament a l'inici d'aquesta celebració la premsa ha preguntat a Fonsi sobre la controvèrsia de la mare del fill gran. Ell ha respost dient: «M'han explicat una cosa, però jo no dic res. M'ho ha explicat ella, però ara li pregunteu quan vingui».

Els reporters presents han insistit i ha donat una resposta amb què deixa de manifest el bon moment de la relació amb Carrillo. Les seves paraules exactes han estat aquestes: «És el suport, és la mare del meu fill i la vull un munt. Hem tingut els nostres més i els nostres menys, però, al final, els nens treuen el millor de tu».

«Et fan recapacitar en moltes coses i adonar-te que tant l'un com l'altre cometem errors».

Imatge de Fonsi Nieto.
Fonsi Nieto ha deixat clar que dóna suport al seu ex en aquest assumpte | Europa Press

Fonsi Nieto sap que la notícia continua creixent

L'expilot i l'Alba segur que van trobar algun forat a la festa per comentar l'assumpte en què està ficada. Un assumpte que no s'esvaeix, sinó que continua creixent. Així, després que Jorge negués que es fes un petó amb la seva companya, ha quedat en evidència.

El guàrdia civil havia negat que després del tonteig amb la seva companya de Ya es mediodia s'haguessin vist en una altra banda. Però periodistes de Telecinco van dir que mentia i finalment Carrillo ha reconegut que sí que es van veure. Fins i tot ha explicat que van ser a casa de Marta López i que van resoldre la tensió sexual no resolta que hi havia entre ells.

Imatge de Jorge Pérez.
Fonsi Nieto sap que la imatge de Jorge està cada cop més injuriada | Mediaset

Lògicament aquesta afirmació ha generat un enorme enrenou i, a més, ha començat a circular un rumor. Ha vingut a insinuar que tot el que ha passat pogués estar 'orquestrat' per Pérez i la seva dona per guanyar popularitat. I és que, pel que sembla, estaven negociant participar en un reality i aquesta polèmica els va bé per millorar el 'caché' i perquè acabin acceptant-la a ella com a concursant.

Davant d'aquestes darreres xerrameques, el matrimoni ha decidit donar la callada per resposta. Bé, almenys ells directament, perquè ara tenen diverses 'portaveus', com Isabel Rábago, que en donen la versió. Aquesta, en concret, ha explicat: «Moltes de les coses que s'han filtrat no són certes, com que ell està dormint fora de casa».