Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Rivera amb una gorra i mig sormient

Fortu s’enfronta a Kiko Rivera: «Té una prepotència de l'hòstia»

Molt enfadat amb el fill d’Isabel Pantoja, Fortu l’acusa de creure’s superior a la resta de concursants

El cantant d’Obús ha trencat amb la tranquil·litat en la qual es trobaven els participants de 'GH DÚO'. Fortu s’ha volgut confessar en la ' sala de la veritat' que no pot suportar conviure amb algú «que es creu més que els altres». La polèmica no ha trigat a encendre’s, ja que Fortu considerava Kiko Rivera el seu amic, però se sent dolgut per la seva deslleialtat.

Veient els percentatges del passat diumenge, tot apuntava al fet que la primera expulsada de l’edició seria Yoli, cosa que el vocalista no es va prendre molt bé. Indignat i visiblement molt disgustat, l’enuig de Fortu va fer-se evident en un vídeo que va poder veure’s en la 'Última hora' del passat dilluns.

Fortu ataca Kiko Rivera per la seva actitud de superioritat

Enrabiat pel fet que el seu company es cregui més que la resta de concursants per ser fill d’Isabel Pantoja, no va dubtar en declarar que «Fora d’aquí cadascun de nosaltres tenim una professió i som coneguts per una cosa o una altra. Però en aquesta casa, tots hauríem de ser iguals. Jo considero que ho som». Una indignació que li va fer fins i tot vessar alguna llàgrima.

A més a més, va arremetre contra Kiko Rivera per tenir «una prepotència de l'hòstia», i va afegir que  «Per això no m’agrada que Kiko Rivera es cregui superior als altres. Que diu que ell no té la culpa de ser qui és i de procedir de la família que té».

Kiko rivera, dins de Guadalix
Kiko Rivera, dins de Guadalix | ¡HOLA!

 

Una amistat efímera

Tot i que una de les concursants, Sofía, va reconèixer el passat diumenge que «Aquí no s’entén a ningú», feia la impressió que l’amistat de Fortu i Kiko anava pel bon camí.

  • ET POT INTERESSAR: Emotiu missatge de Yurena a la seva mare malalta: «Mama, t’estimo, ho ets tot per mi»

S’ha de tenir en compte que 'GH DÚO' no deixa de ser un joc, i que molts participants actuen conforme a aquesta condició des del primer moment que posen un peu dins la casa. Una de les mostres més clares d’això és el mateix Kiko Rivera, qui ha repetit més d’una vegada que «Aquí venim a jugar i molts ja han començat el joc».

Les parelles ja pensen en la propera nominació

La primera nominació es durà a terme d’aquí a 48 hores, i Fortu és qui més clares té les idees de cara als punts que donarà dijous. Va explicar a la seva parella Yoli que els seus objectius són la parella de Kiko Rivera i Irene Rosales.

«Ja saps a qui nominarem dijous vinent, oi? », deien en la conversa que mantenien en el sofà de la sala.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Aquesta nit un dels nominats se salvarà en 'Límite 48 horas' presentat per Jordi González i la resta de col·laboradors. El nom que més s’està escoltant és el de Ylenia Padilla o Fortu.