Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

La pregunta més dura d’Álex Lequio a Ana Obregón: «Em moriré?»

La intèrpret recorda els moments més delicats que ha passat amb el seu fill després de saber que Álex es recupera favorablement

Álex Lequio y Ana Obregón
Álex Lequio i Ana Obregón han estat junts en tot el procès | Instagram @ana_obregon_oficial

 

A principis de 2018 la vida d’Ana Obregón va canviar radicalment: van detectar un càncer al seu fill Àlex de 26 anys. D’ençà que va conèixer la notícia, l’actriu va cancel·lar tots els seus compromisos professionals per acompanyar el seu fill en tots els viatges on ha seguit el tractament. Ara, l’actriu ha decidit tornar a televisió per assistir al programa ‘Volverte a ver’ de Carlos Sobera i donar el seu testimoni, segons ha avançat 'La Coctelera'.

Ana reapareix en el programa de Sobera

Tot i que l’objectiu d’Ana en el famós programa és donar una sorpresa a un dels seus seguidors més fidels, la biòloga ha acceptat respondre a les preguntes plantejades per Carlos Sobera. El programa ja es va gravar fa dies, i promociona l’aparició d’Ana Obregón explicant una de les converses més sinceres i íntimes que ha tingut amb el seu fill

Ana Obregón en 'Volverte a Ver'
Ana Obregón reapareix per televisió en el programa 'Volverte a Ver' | Telecinco

   

«Un familiar ha de mantenir la ment freda»

«Mamà, em moriré? Em va preguntar i li vaig dir... No, no et moriràs», explica Ana emocionada. També va voler llançar un missatge de suport a totes les famílies que estan passant per un moment semblant: «El que no has de fer en cap moment és fer un drama del drama. Un familiar ha d’estar amb la ment freda i prendre solucions». 

  • També pots llegir: Álex Lequio parla sobre el seu càncer per 60.000 euros

L’exclusiva que Álex va donar a una revista

Les vides del jove empresari i la seva família van canviar radicalment a finals de març de l’any passat. Les alarmes van saltar amb la publicació d’unes imatges d’Álex Lequio entrenant en el Memorial Sloan Kettering Cancer Center de Nova York, un dels centres clínics més prestigiosos del món especialitzat en el tractament de càncer. Al cap d’un temps, Álex declarava a ¡HOLA! que volia normalitzar la situació: «Ni els meus pares ni jo hem perdut el sentit de l’humor. Som una família que ens riem de tot i continuarem així. Vull normalitzar la paraula càncer».

La exclusiva de Álex Lequio
Portada de l'exclusiva d'Álex Lequio | ¡HOLA!

 

Els Lequio-Obregón estaven esperant ansiosos els resultats de la revisió de finals d’any per conèixer el diagnòstic d’Álex. Després de molts dies d’espera, les notícies han sigut bones, i Álex ha conclòs amb èxit la primera fase del tractament a la Clínica de la Universitat de Navarra, segons publica ‘JALEOS’.

  • Més informació d’interès: Álex Lequio bromeja sobre la calvície provocada pel càncer

«Álex es troba a l’equador de la seva batalla», informa el mitjà digital. La família, no obstant això, és conscient que el camí encara és llarg i encara no volen celebrar cap victòria. «Ara tot depèn de la seva evolució i del que aconsellin dels metges. D’entrada, s’han acabat per la família tants viatges a Navarra».

La família se sent molt agraïda

Ana Obregón ha volgut tancar l’any que li ha canviat la vida al seu fill amb un missatge d’agraïment per les xarxes socials: «(...) Gràcies a tot l’equip mèdic de Nova York per salvar-li la vida al meu fill. Gràcies als científics espanyols per les seves investigacions per la cura d’aquesta malaltia tot i el baix pressupost que destina el govern. Gràcies als milers de missatges d’afecte que ens acompanyen en aquesta aventura (...)».

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

La família està lluitant perquè Álex acabi definitivament amb la malaltia que va colpejar l’estabilitat de les seves vides el passat mes de març.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Celebrando la VIDA desde los edificios más altos de New York. Termina un año de lucha y 80 días de hospitales con una sonrisa. Como decía Dani Martín :”Que bonita es la vida , tan bonita que a veces se despista....” Gracias a todo el equipo médico de Nueva York por salvar la vida de mi hijo. Gracias a los Científicos españoles por sus investigaciones para la curación de esta enfermedad a pesar del bajo presupuesto que destina el gobierno . Gracias por vuestros miles de mensajes de cariño que nos acompañan en esta aventura. Gracias a @alicia_varela_ por esta ilustración y a nuestro ángel en New York @luciaregales por estar a nuestro lado. Gracias @alessandrolequiojr por darme esta lección de vida. Que le den al 2018! Os deseo un 2019 lleno de salud!

Una publicación compartida de Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) el