Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Reina Letícia

La reina Letícia s'interessa pel rescat del petit Julen

Va trucar personalment a l'alcalde de Totalán per saber com evolucionava el cas i per traslladar ànims a la família del nen
Reina Letícia
La reina Letícia en un dels seus darrers actes públics | Catalunya Diari

 

El país continua consternat per la caiguda del petit Julen en un pou i segueix atentament les últimes novetats sobre el seu rescat. La Família Reial també ha mostrat la seva preocupació per aquesta tragèdia i, en concret, per la dura situació que estan passant els pares del nen.

Potser per la seva condició de mare, la reina Letícia s'ha vist especialment afectada pel succés que ha causat una gran commoció en tota la ciutadania. D'aquesta manera, Letícia  ha volgut conèixer personalment com evoluciona el cas i, també, transmetre els seus ànims a la família. 

[predef]app-catalunya-diari-159[/predef]

Trucada personal a l'alcalde de Totalán

Tot i que la Casa Reial ha seguit el succés des del diumenge, dia en què el nen va caure a un pou ubicat al poble de Totalán, dilluns la reina va voler conèixer en primera persona els detalls del cas. Ho avança el mitjà 'La Coctelera'.

Per aquest motiu,  va trucar a l'alcalde de Totalán (Màlaga), Miguel Ángel Escaño, per interessar-se per la salut del nen, així com per les tasques de rescat que estan portant a terme els diferents serveis d'emergència que s'han traslladat al lloc dels fets per solucionar aquesta situació com més aviat millor.

Suport de la Casa Reial

A més, la reina Letícia va voler mostrar el suport a la família de Julen per part de la Casa Reial donant ànims i esperances en aquests moments tan durs. En aquest sentit, va demanar a Escaño que transmetés les seves paraules a la família del petit.

Cal recordar que els pares del nen van patir una altra tragèdia fa poc temps quan va morir el seu fill d'uns tres anys com a conseqüència d'una aturada cardíaca. En aquell moment, Julen era només un bebè. 

Reina Letícia
La reina Letícia ha enviat ànims a la família del nen | Catalunya Diari

 

Ara els pares han d'afrontar la dramàtica situació de la caiguda del seu fill a un pou i la lenta espera perquè avancin les tasques de rescat que s'estan efectuant des de fa dies, per tal d'arribar al lloc on s'ha quedat atrapat el nen d'uns dos anys.

D'altra banda,  la reina Letícia va transmetre les seves forces als equips d'emergència que estan treballant a contratemps per rescatar el nen tan aviat com es pugui.