Laura Fa acusa Terelu de «sensacionalista» respecte a la seva malaltia

La periodista catalana desaprova el retorn de Terelu Campos a televisió i l'acusa d'excedir-se amb detalls escabrosos sobre les seves operacions

La primera aparició pública de Terelu Campos en televisió després de sotmetre’s a una doble mastectomia no va agradar a Laura Fa, col·laboradora de ‘Sálvame’. Segons ha avançat ‘La Coctelera’, la periodista catalana considera que la filla de María Teresa Campos «va donar detalls escabrosos que no són necessaris» per televisió.

  • Notícia relacionada: Terelu Campos passarà per quiròfan per tercer i últim cop

L’esperat retorn de Terelu Campos va tenir lloc el passat 12 de gener a ‘Sálvame Deluxe’ de Telecinco, on va ser entrevistada pels col·laboradors del programa i va aportar detalls sobre l’operació i les possibles complicacions posteriors que va arrossegar a causa d’un problema de cicatrització de la doble mastectomia.

Terelu Campos emocionada mentre realitzava l'entrevista a 'Sálvame Deluxe' | Telecinco

 

Es guanyen la vida amb el «sensacionalisme»

En la seva intervenció, Laura Fa va posar en dubte que la presentadora estigués suficientment preparada per tornar davant les càmeres i va afirmar que les dues filles de María Teresa Campos «estan còmodes en alguns punts de l’exageració». Concretament, la periodista va argumentar que Terelu es va excedir donant detalls escabrosos, i va abusar del «sensacionalisme». A més, va recordar que es tracta d’un personatge públic, pel que hauria de vigilar la responsabilitat que té en el que explica.

Respecte al paper de Terelu i de la seva germana, Carmen Borrego, la periodista va ressaltar que es senten còmodes en el paper del personatge en què s’han convertit: «Han renunciat a guanyar-se la vida com presentadora o directora, per  guanyar-se la vida comercialitzant amb el que passa», afirmava Laura.

El paper que representa la protagonista de ‘Sálvame Deluxe’, segons Laura Fa, «va al límit, comercialitzant certs aspectes», exprimint el dramatisme del relat amb un objectiu clar: «que la crítica no se la mengi». La periodista confessava davant de Paz Padilla i de la resta de participants de ‘Sálvame’ que el relat de Terelu li va resultar massa explícit i dolorós per la gent que l’estima.

«Hi ha límits que no es poden sobrepassar»

Per la periodista catalana, a l’entrevista de Terelu hi va faltar optimisme i actitud positiva, sobretot per les persones que estan passant per la mateixa malaltia que ella: «Hi ha nivells que no es poden sobrepassar, ni de cara a la gent que t’estima ni per la gent que ho està passant». Les xarxes socials van bolcar-se en el tema, mostrant un gran suport a les paraules de la periodista. Tot i això, Laura Fa va deixar ben clar que s’alegrava molt que Terelu Campos hagi tornat a televisió després de tot el que ha passat. 

Després de sotmetre’s a la doble mastectomia a principis d’octubre, Terelu Campos s’ha centrat en la recuperació i s’ha mantingut allunyada dels mitjans. La complicació va arribar el 14 de novembre, quan va haver de tornar a passar per quiròfan per un problema de cicatrització. La seva germana Carmen Borrego era l’encarregada d’anar informant de l’evolució de Terelu assistint a ‘Sálvame’ o concedint una entrevista a Mila Ximénez per ‘Lecturas’.

Terelu Campos i la seva mare, María Teresa Campos | Europa Press

 
  • Més informació d’interès: Les vacances nadalenques de Mila Ximénez amb la seva néta Victoria

El dur testimoni de Terelu Campos era recollit en aquesta mateixa publicació, on va concedir una exclusiva la setmana passada confessant el dolor físic i emocional que havia patit tots aquests mesos de postoperatori: «He vist l’infern, no tornaré a ser la mateixa».