La foto d'Aitana que ha alterat a molta gent: «Sigueu més curosos»

Després d'assistir a la gala dels Premis Grammy Llatins, Aitana va compartir una sèrie de fotografies per agrair el suport dels seus seguidors

Aitana
Aitana va acudir als Grammy Llatins amb una nominació | Catalunya Diari

La jove cantant catalana Aitana va assistir aquesta passada setmana a la gala dels Premis Grammy Llatins, la qual es va celebrar a Les Vegues (Estats Units), on assistia amb la nominació com a Millor Nou Artista. D'aquella nit, en va voler compartir algunes fotografies, i en una d'aquestes els seus seguidors van sortir-ne bastant alterats.

Encara que l'artista no en va sortir guardonada, va voler compartir a través de les seves xarxes socials un seguit de fotografies, amb les quals va voler agrair a tots aquells que la van acompanyar al llarg de la nit i, sobretot, el suport de tots els seus fans.

«Ja li podrien haver passat un drap al mirall»

Entre tots els missatges d'estima que van fer arribar a Aitana, també s'hi trobaven alguns comentaris d'alguns curiosos amb bona vista. En una de les fotografies que la cantant havia penjat, en la qual apareix amb la seva actual parella, Miguel Bernardeau, aquests seguidors tan observadors van criticar un petit detall que a Aitana se li va escapar: «Ja li podrien haver passat un drap al mirall». 

aitana instagram
Molts dels seus seguidors van adonar-se de les taques que hi havia al mirall | Instagram (@aitanax)

Tal com molts van veure, el mirall on Miguel i Aitana sortien reflectits per a la fotografia no estava del tot neta: hi havia algunes taques d'aigua que donaven la sensació com si estigués brut. Alguns dels comentaris que s'han pogut trobar a la fotografia són, per exemple, «S'han oblidat de netejar el mirall» o «Aquestes fotografies en lavabos amb els miralls plens de dolls són l''antiglamour'».

També et pot interessar...


Comentaris
cristina.borre.it@gmail.com
Pero q tingui la casa com volgui. Ja m'agradaria veure les cases d tots els q la critiquen.

envia el comentari