Tots els detalls de la celebració de l'aniversari d'Albert Rivera

L'exlíder de Ciutadans va gaudir d'un dinar amb molts companys de Ciutadans
Albert Rivera dedicarà més temps a la seva família | GTRES

Després d'estar uns dies sense saber el rastre d'Albert Rivera, el català ha celebrat en gran el seu 40 aniversari. L'últim que se sabia de l'expolític és que estava amb Malú a un bar de carretera pròxim a Extremadura.

 

Poques eren les notícies d'Albert Rivera durant el seu aniversari, cap rastre a les xarxes, però ara s'ha conegut que l'exlíder de Ciutadans va celebrar aquest dia tan especial amb un bon grup d'amics a la casa que comparteix amb Malú a Madrid. Un cop acabada la seva escapada a Extremadura, tots dos haurien decidit tornar a Madrid per celebrar l'aniversari del català.

 

Aniversari i comiat

La celebració consistia en un dinar on es van reunir molts excompanys de Ciutadans. La festa es va allargar fins a les 10 de la nit. Segurament Albert Rivera va aprofitar la celebració dels seus 40 anys, per fer una trobada de reunió, amb gairebé tota la cúpula de ciutadans, com a mode de comiat.

 

José Manuel Villegas també va assistir a l'aniversari | GTRES

 

A la casa de la parella es van acostar companys com Inés Arrimadas, la vicealcaldessa de Madrid Begoña Villacís, Miguel Gutiérrez, José Manuel Villegas, el vicepresident de la Junta d'Andalusia Juan Marín o Juan Carlos Girauta.

 

Juan Carlos Girauta entrant a la casa d'Albert Rivera | GTRES

 

  

De moment cap dels assistents ha penjat res a les seves xarxes, en canvi Albert Rivera, després de tota la setmana sense pronunciar-se, ha volgut compartir un dels detalls més curiosos de la seva festa i ha publicat una foto, un dia després, del pastís amb la qual va bufar les espelmes.

 

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Cor