Andrea Janeiro, con Belén Esteban, entrando a su fiesta de cumpleaños

La foto d'Andrea Janeiro de nadó que Belén Esteban no pot veure

La col·laboradora de 'Sálvame' ha anunciat el seu desig de tornar a ser mare

Belén Esteban per fi pot tornar a casar-se, ara per l'església, amb Miguel Marcos després que fa uns mesos morís inesperadament el seu exmarit, Fran Álvarez, que no volia donar-li la nul·litat matrimonial quan era viu. 

La parella es va conèixer el 2013, quan la col·laboradora de 'Sálvame' va patir una pujada de sucre a causa de la diabetis que pateix i que la va obligar a sol·licitar assistència sanitària. El seu espòs era el conductor d'ambulància que va acudir a socórrer, i que, segons ha explicat ella en més d'una ocasió, li va salvar la vida.

La relació va començar el 2014, malgrat que el 2015 van tenir una ruptura temporal després que Belén Esteban guanyés 'GH VIP' i descobrís que Miguel li havia estat infidel amb una altra dona. No obstant això, uns mesos més tard va anunciar que havien decidit donar-se una segona oportunitat.

Després de  casar-se civilment i protagonitzar un dels casaments de l'any durant el 2019, la parella segueix pensant el seu futur, que passa per un casament també per l'església  i augmentar la seva família, un desig que Belén ha mostrat diversos cops públicament. 

No obstant això, tot i que fa dos anys que intenta quedar-se embarassada, encara no ha tingut sort. La madrilenya ha expressat que això no li ha pres les ganes de portar un nou membre a casa, sinó que li ha donat més forces per seguir intentant-ho. Però hi ha una persona a la qual no li fa gràcia aquesta decisió i és ni més ni menys que la seva filla, Andrea Janeiro, qui va néixer de la relació que va mantenir amb el torero Jesulín d'Ubrique.

Portada de la revista 'Hola' amb Belén Esteban i Jesulín de Ubrique i la seva filla Andrea després de néixer
La foto d'Andrea Janeiro de nadó que Belén Esteban no pot veure | ¡HOLA!

Andrea Janeiro no vol tenir un germanet

Andreíta ha manifestat que la seva progenitora ja està en una edat  molt avançada  —té 46 anys— per ser mare i, a més, si Belén Esteban finalment quedés embarassada, entre ella i el seu futur germà o germana hi hauria un mínim de 22 anys de diferència entre ells.

Andrea ha declarat que la mare d'aquest nadó podria ser ella i la seva progenitora la seva àvia, ja que quan el petit arribés als 18 anys, Belén ja tindrà, com a mínim, 65 anys, una edat que considera «d'àvia» .

Així doncs, Belén no compta amb el suport  de la seva filla per tornar a ser mare, però la col·laboradora de 'Sálvame' està disposada a seguir intentant quedar-se embarassada del seu segon fill al costat del seu actual marit, Miguel Marcos .