Alt Belén Esteban felicita a su hija Andrea por su cumpleaños

Primera foto d'estiu de Belén Esteban i Andrea Janeiro, feta d'amagat

La fotografia ha estat compartida per un usuari de Facebook que les hauria enxampat en ple passeig per una platja de Benidorm

Belén Esteban i Andreíta Janeiro s'han fet viral en xarxes socials amb una instantània que podria ser la primera foto de mare i filla durant aquest estiu.

Segons ha publicat recentment 'ColumnaCero', en les últimes hores ha circulat una imatge de Belén Esteban i la seva filla lluint margalló en una platja de Benidorm. La fotografia, suposadament, ha estat compartida per un usuari de Facebook  que les hauria enxampat en ple passeig per la platja.

Belén Esteban, de vacances amb Andreíta Janeiro

Després d'acompanyar a la seva gran amiga Paz Padilla en el comiat al seu marit Antonio Juan Vidal, qui va morir fa poc més de dues setmanes arran d'un càncer, la col·laboradora de 'Sálvame' hauria decidit agafar-se un merescut descans.

Com és habitual a l'estiu, Belén Esteban s'hauria escapat uns dies a la Costa Blanca per gaudir d'una mica de sol i platja. La família de la de Sant Blai sol passar tot l'estiu a la ciutat valenciana i la col·laboradora hauria decidit desplaçar-se uns dies amb la seva filla.

Belén Esteban i la seva filla llueixen margalló a Benidorm

No es tracta de la primera vegada que Belén Esteban és enxampada en plenes vacances. La col·laboradora és perseguida per paparazzis i curiosos que comparteixen fotografies  seves en banyador a través de xarxes socials i revistes del cor.

Belén Esteban i la seva filla, Andrea Janeiro, passejant per una platja de Benidorm durant l'estiu de 2020
Aquesta seria la primera fotografia de mare i filla durant aquest estiu | Facebook

Andrea Janeiro es deixa veure més públicament

Encara que sembla que a Belén Esteban no li importa lluir el seu cos serrà a la platja, sí que resulta curiós veure a Andreíta Janeiro lluir el seu en el mateix context. La jove manté la seva vida en la més estricta intimitat i no estem acostumats a veure-la en aquest tipus de contextos.

A la imatge, mare i filla caminen juntes pel que sembla ser un passeig a peu de platja a Benidorm. Totes dues porten una cua alta i roba de platja. Belén Esteban llueix un colorit biquini i Andreíta Janeiro  un vestit cenyit de color gris que deixa a la vista les seves corbes.