La foto de David Bustamante que ha deixat la porta oberta a tota mena de sospites

El cantant ha publicat una fotografia que ha fet saltar totes les alarmes

Imatge de David Bustamante
David Bustamante podria tornar a ser pare | Twitter (@lecturas)

David Bustamante s'ha despistat i podria haver revelat el seu secret més ben guardat. Amb l'arribada de les Festes de Nadal, Bustamante ha volgut desitjar a tots els seus seguidors bones festes compartint en xarxes socials un 'selfie' amb l'arbre de Nadal de fons, que no ha passat desapercebut. L'arbre de Nadal és molt bonic i lluminós, però hi ha un element de decoració que ha cridat l'atenció... Uns peücs de nadó!

 

Sí, el cantant ha utilitzat uns peücs per decorar l'arbre de Nadal, que a més es fan servir molt en xarxes socials per simbolitzar l'arribada d'un nadó. Llavors, tan sols cal fer-se una pregunta, estarà embarassada la seva parella Yana Olina?

No sabem si els peücs han estat una estratègia premeditada per part de la parella per anunciar l'arribada d'un nadó o si es tracta d'una broma sense cap significat associat. A més, coincidint amb el dia dels Sants Innocents, podria tractar-se d'una broma per part del cantant, que amb el seu sentit de l'humor, ens hauria fet creure que tornarà a ser pare. 

Una parella consolidada

La relació de David Bustamante amb Yana Olina és estable, i és per això que no seria estrany que la parella decidís donar-li un germanet a Daniella, la filla de Paula Echevarría i David Bustamante.

 

La parella es va conèixer el març de 2018 en el concurs de ball 'Bailando con las estrellas', en què formaven parella de ball, i que van acabar guanyant. No va ser fins uns mesos després que van confirmar el seu festeig, tot i que sempre han volgut mantenir una relació discreta i apartada del focus mediàtic.

 

De fet, fa just un any van decidir anar-se'n a viure junts a un pis de Madrid, ja que fins llavors la seva relació havia estat a distància entre Mallorca, on vivia ella, i la capital, on era ell. A més, quan ella es va instal·lar a Madrid, va decidir obrir la seva pròpia acadèmia de ball, de manera que entenem que volen quedar-se a la capital durant molts anys. 

 

Hauran decidit tenir un fill? Si es confirmés la notícia, Daniella tindria dos nous germanets aquest 2021, ja que Paula Echevarría i Miguel Torres esperen el seu primer nadó junts, un nen que es dirà Miguel i que previsiblement naixerà la primavera de l'any vinent. 

Paula Echevarría i el seu embaràs

L'actriu es troba a l'equador del seu embaràs, i presumeix de les seves corbes premamà mostrant estilismes a Instagram amb models que afavoreixen la seva nova panxeta. L'actriu segueix tan activa en les seves xarxes socials com abans de l'embaràs i, per descomptat, no ha deixat de seguir les seves rutines d'entrenament.  

 

Això sí, l'actriu no es priva de res i es permet petits capricis amb el menjar, ja que de tant en tant menja pernil o croissants. Pel que fa a l'embotit, ha revelat el truc que utilitza per poder menjar pernil sense el risc d'intoxicar-se per toxoplasmosi, una malaltia que podria tenir greus conseqüències per al fetus. Es tracta, tal com li han recomanat els ginecòlegs, de congelar l'embotit 48 hores abans de consumir-lo.

Comentaris

envia el comentari