YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El gest de Felip que ha cridat l'atenció i sabem l'explicació real

El monarca ha eliminat una fotografia que tenia de fa molts anys

El rei Felip | Agències

Des que els reis es troben teletreballant a casa, moltes han estat les imatges que hem pogut veure de l'interior del seu habitatge. Els seguidors de la Casa Reial han pogut conèixer racons de la casa que fins ara la gran majoria desconeixia. Fins i tot hem pogut arribar a veure detalls que no van passar perquè sí.

Felip i Letícia comencen la jornada des dels seus respectius despatxos, on intenten seguir amb la seva agenda marcada mitjançant reunions per Skype. Malgrat treballar per separat, també participen en moltes de les reunions virtuals des del lloc de treball de monarca. El lloc de treball del rei Felip és precisament el despatx que va heretar del seu pare.

Aquests dies la Casa Reial ha anat pujant al seu compte de Twitter diverses imatges d'aquest despatx, captades des de diversos angles. Això suposa que s'hagi pogut visualitzar pràcticament tot el que figura en aquesta habitació on treballa el monarca.

El rei fulmina el seu pare

Si analitzem la decoració del despatx d'aquests dies, es pot apreciar algun detall en particular com el moviment de fotografies o algun petit canvi en la distribució. Fins aquí, tot bé. El que sorprèn és que el rei Felip ha eliminat una fotografia de la seva prestatgeria. En les últimes imatges facilitades per la Casa Reial ja no apareix.

Meritxell Batet i el rei Felip
En aquesta foto es pot veure la foto en blanc i negre de Felip i Joan Carles | Casa Reial

Estem parlant d'una foto del rei amb el seu pare, una instantània en blanc i negre d'un jove Felip acompanyat de Joan Carles, amb el qual mantenia una molt bona relació. Ara i després de tots els escàndols del rei emèrit, Felip no només ha renunciat a la seva herència, sinó que també a la seva fotografia. A la imatge veiem com fa uns mesos, en una reunió del monarca amb Meritxell Batet, sí que estava aquesta foto a la prestatgeria.

Felip i Fernando Grande-Marlaska
En aquesta imatge ja no apareix la foto | Casa Real

Ara, després de tot l'escàndol, Felip ha decidit retirar la imatge tan icònica entre pare i fill i ja no figura en la seva prestatgeria, ni tan sols es pot apreciar en tot el seu despatx. En una recent reunió amb el ministre FernandoGrande-Marlaska, la foto ja no hi era.


Comentaris

envia el comentari