La foto més íntima de la Reina Letícia, publicada en tots els mitjans

La reina Letícia ha de fer front, de nou, a un dels moments més complicats de la seva vida

La reina Letícia durant la seva intervenció als premis Barco de Vapor Juvenil Gran Angular l'any 2018
Familiars de Letícia van publicar un llibre amb tot el passat de l'asturiana | Limited Pictures

Ja fa dotze anys des que Érika Ortiz, germana de Letícia Ortiz, decidia posar fi a la seva vida deixant a una filla petita sola. Sens dubte, la mort d'Érika ha estat un dels cops més durs als quals ha hagut d'enfrontar la reina d'Espanya.

Encara que que el seu enterrament ha estat captat pels mitjans, la veritat és que Letícia Ortiz sempre ha decidit protegir-se davant la premsa i ha evitat parlar sobre els seus sentiments després de la inesperada mort de la seva germana.

Una fotografia d'abans de la mort d'Érika

No obstant això, ara, anys després, ha sortit a la llum una fotografia de la dona de rei Felip VI al costat de les seves dues germanes, Telma i Érika, que sens dubte li farà reviure aquells anys en els quals gaudia despreocupada de la vida al costat de les seves germanes. La fotografia ha estat publicada a 'Adios, Princesa', el polèmic llibre publicat per un dels cosins de la reina, David Rocasolano.

Érika, Telma y Letícia Ortiz abrazadas y sonrientes
La polèmica imatge que ha enfadat a la reina Letícia on apareix amb les seves dues germanes | Adiós, Princesa

En aquesta fotografia apareixien les tres germanes somrient i sense pressentir tot el que estava per aveïnar. Una imatge que sens dubte li portarà molts records a la reina Letícia, alguns més agradables que altres.

Una mort molt protegida

Malgrat l'obstinació de la Família Reial perquè no es filtrés cap dada sobre la mort d'Érika, la veritat és que en els últims anys s'han destapat certs aspectes del dia de la seva mort, com que Carla Vigo, filla d'Érika Ortiz i neboda de la reina Letícia, havia dormit aquest dia a casa de la seva veïna.

 

«Embarassada de sis mesos de la seva segona filla, Letícia va rebre la notícia a la seva residència a La Zarzuela. Immediatament i sense esperar Felip, es va dirigir a la seva antiga casa on ja havien arribat la seva mare i Roberto García — el nuvi d'Érika — que havia descobert el cadàver, al costat de tres cartes. A la seva filla l'havia deixat la nit anterior a casa d'una veïna», assenyalava Jaime Peñafiel al seu dia.

Sembla que Letícia Ortiz haurà de reviure la mort de la seva germana després de la polèmica publicació del llibre del seu cosí, 'Adios, Princesa'.


Comentaris

envia el comentari