Andrea Janeiro junto a su madre saliendo de su casa

Filtren una foto d'Andrea Janeiro amb Fran Álvarez que mai ha vist la llum

La filla de Belén Esteban estava molt unida a Fran, qui va morir recentment

Andrea Janeiro  és l'única filla en comú de Belén Esteban i Jesulín de Ubrique  i el seu naixement va ser un dels temes més parlats en tots els programes de cor. La jove és coneguda com a Andreíta, encara que sembla que aquest malnom no li acaba de convèncer.

Els pares de la jove es van separar quan ella era molt petita. Belén Esteban ha acusat el pare de la seva filla en moltes ocasions de no fer-se càrrec de les seves obligacions paternals. De fet, la relació entre Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro ha estat pràcticament nul·la durant la major part de la vida d'Andreíta.

Filtren una imatge d'Andreíta, Belén Esteban i la seva exparella

Després de complir 18 anys, la filla de Belén Esteban va marxar a estudiar Comunicació a Birmingham. Actualment ha tornat a Madrid amb la seva mare, amb la qual ha passat tot el confinament. S'espera que en breus reprengui els seus estudis i després, si ho desitja, ja trindria assegurat un lloc a Telecinco.

Després d'haver mantingut una vida molt anònima, els mitjans estan aprofitant que ja és major d'edat per publicar fotos seves de quan era petita, o per parlar de la seva vida privada. De moment se sap que la jove mantenia una relació amb un jove britànic, a jutjar per les seves xarxes socials.

Ara, i després de molts anys s'ha filtrat una imatge en la qual apareix de petita amb la seva mare i el tristament mort Fran Álvarez, ex marit de Belén Esteban el qual Andrea va sentir com un pare. A la imatge s'aprecia com els tres passegen junts amb unes maletes, de manera que tot fa indicar que venien o anaven de viatge. En aquesta foto s'aprecia la cara d'Andrea, una cosa que fa uns anys era totalment impensable, donat que a l'ésser menor estava prohibit la publicació de fotografies amb el seu rostre.

Andrea Janeiro, Belén Esteban i Fran Álvarez amb maletes
Andrea Janeiro va estar molt unida a Fran Álvarez, exparella de Belén que va morir recentment | Cedida

L'anonimat d'Andrea Janeiro

Belén i la seva filla han demanat a través d'un comunicat enviat pels seus advocats, poder mantenir-se lluny del focus mediàtic, i sembla que ho estan aconseguint, ja que les notícies de la jove són escasses. L'única cosa que no han aconseguit és paralitzar aquesta mena de filtracions de tant en tant.

Andreíta  va ser la nena més famosa durant molts anys. Lluny queden ara aquestes sortides de to de Belén a la televisió en les quals cridava «Andreíta, ¡cómete el pollo!». Ara Andrea ja és major d'edat, supera la vintena, de manera que pot fer amb la seva vida el que vulgui i, de moment, vol mantenir-la en la més absoluta discreció.