Surt a la llum la primera fotografia de Malú en el seu debut a la televisió als 10 anys

La cantant va acompanyar al seu pare, Pepe de Lucía, a una entrevista

La cantant Malú a una entrevista
Malú va aparèixer per primer cop amb el seu pare, Pepe de Lucía, quan ella tenia només 10 anys | Catalunya Diari

Fa poc més d'un mes que la cantant madrilenya Malú ha estat mare de la seva primera filla, Lucía, motiu pel qual ha deixat de banda temporalment els seus compromisos professionals. No obstant això, en els últims dies el seu nom no ha deixat de sonar a les xarxes socials.

I és que ha sortit a la llum el vídeo del debut televisiu de la cantant. Només tenia 10 anys quan va aparèixer per primera vegada a la petita pantalla. Ho va fer de la mà del seu pare, Pepe de Lucía, el juliol de 1992, al programa 'Jacaranda' de Canal Sud.

Malú era molt tímida i no va parlar gaire davant les càmeres

Allà, la presentadora es va interessar per ella i li va preguntar a què es dedicava. «A res» va ser la seva resposta. També li va comentar que durant l'època estival li agradava passar tot el dia a la platja. Però, tot i mostrar una gran espontaneïtat, no va intervenir molt més, ja que la petita estava molt nerviosa. Motiu pel qual el seu pare li va comentar a la presentadora que Malú estava acostumada a veure la televisió des del sofà de casa i no a formar-ne part.

La cantant Malú debutant a televisió amb 10 anys, al prograama 'Jacaranda' de Canal Sud
Pepe de Lucía va portar a la seva filla a plató per primera vegada | Catalunya Diari

No obstant això, només sis anys més tard es convertiria en l'estrella de 'Música sí', de TVE i Alejandro Sanz en el seu padrí musical, a més de ser el compositor de la cançó amb la qual es va llançar com a cantant, 'Aprendiendo'. En aquest moment ja va demostrar que tenia una gran seguretat en l'escenari i una gran veu.

D'una nena callada a una de les cantants més importants del país

Avui, després de gairebé 30 anys des del seu debut a la petita pantalla i amb més de 20 de carrera, Malú és una de les intèrprets més reeixides de país. Ha tret més de 10 àlbums al mercat, diversos senzills, ha realitzat més de 12 gires, ha fet una infinitat de col·laboracions amb altres artistes, ha participat en diversos concursos musicals i fins i tot ha participat en algunes sèries de televisió.

A més, la cantant també ha guanyat una infinitat de premis, i fa poc va treure una de les seves últimes cançons, 'Tejiendo alas', sobre la qual va explicar que anava dedicada a totes les sensacions que va experimentar durant el seu embaràs i que és un dels temes més especials de la seva vida.


Comentaris

envia el comentari