La foto de María Teresa Campos tres mesos després: desmillorada

La periodista ha sortit acompanyada del seu xofer

Imatge de María Teresa Campos després de tres mesos
María Teresa Campos ha sortit de casa després d'estar tres mesos confinada | EspañaDiario

María Teresa Campos ha estat confinada tres mesos a casa a conseqüència de la pandèmia del coronavirus. Durant aquest temps la periodista, que ha estat vivint a casa de la seva filla Terelu Campos, s'ha mantingut molt preocupada per la salut de les seves filles i per la seva pròpia i per això va decidir recloure's per evitar arriscar-se.

Una decisió que també va adoptar Terelu, deixant temporalment el seu lloc com a col·laboradora a 'Viva la vida' i complint l'aïllament a peu de la lletra.

Ara que la Comunitat de Madrid ha passat a la fase 1 del desconfinament i que Terelu ha començat la seva mudança, María Teresa Campos ha decidit sortir de casa per primera vegada en aquests tres mesos. La periodista ha realitzat un passeig en cotxe al costat de Gustavo, el seu xofer i home de confiança, i ha acudit a la seva residència situada a la urbanització de Molino de l'Hoz, a Las Rozas, Madrid.

 

Primeres fotos després del confinament

A les imatges captades pels mitjans de comunicació, es pot apreciar com tant María Teresa Campos com el seu xofer compleixen amb la normativa de seguretat portant mascaretes per evitar el contagi. L'angoixa viscuda durant aquestes llargues setmanes han fet efecte en la periodista qui ha necessitat l'ajuda del seu xofer per poder sortir del cotxe fins i tot s'ha ofert a portar-la bossa.

Tot i que aquesta ha estat la primera aparició de la periodista en aquests tres mesos, la veritat és que en alguna ocasió ha connectat via videotrucada amb el programa 'Viva la vida' o per telèfon a 'Sálvame'. Ara sembla que les coses van millorant per al clan Campos on Terelu ja gaudeix de la seva nova llar, domicili a què també va assistir Maria Teresa aprofitant la seva sortida per conèixer el luxós pis a què la seva filla s'ha mudat situat a Aravaca, Madrid.

Però mentre Maria Teresa i Terelu gaudeixen del desconfinament amb alegria i optimisme, la preocupació segueix estant present en elles per l'estat de salut de Carmen Borrego després que aquesta donés positiu en coronavirus.


Comentaris

envia el comentari