El 'xantatge' de Rocío Flores que pot canviar per sempre la seva família

La filla d'Antonio David ha deixat les coses clares al seu pare

Rocío Flores a 'Supervivientes 2020'
El 'xantatge' de Rocío Flores que pot canviar per sempre la seva família | Telecinco

Rocío Flores podria convertir-se en la flamant guanyadora de 'Supervivientes 2020' si l'audiència així ho vol, però a banda de les xarxes socials hi ha poca informació sobre quina és la percepció de la gent sobre el seu pas pel concurs, ja que arriba a la final sense haver estat nominada cap vegada. 

Tot i que sembla que té el suport de l'audiència i, sobretot, de tot Telecinco, la jove és conscient que la seva participació en el concurs, com a supervivent, no ha estat tan destacada com la d'altres concursants, i sap perfectament que, si és a la final, és perquè és la nineta de la cadena i té el suport de l'audiència en la guerra mediàtica que va enfrontar els seus pares. 

Per això, la seva arma final per guanyar el concurs és explicar coses de la família, potser fins i tot de Rocío Carrasco, però de moment ha preferit mantenir-se bastant callada durant tot el programa, amb poques excepcions.

Una d'aquestes excepcions va ser quan la jove va parlar del seu propi desig de ser mare amb només 20 anys, però en fer-ho ha aprofitat per enviar un dard al seu pare que podria canviar per sempre la seva família. 

Rocío Flores ho té clar: «O un germanet o un nét»

Ana María Aldón va aconsellar a Rocío Flores que «es pensés millor» això de ser mare tan jove: «Ets molt jove, i el teu pare tampoc té edat de ser avi». La jove sembla estar d'acord amb ella, però no sembla voler quedar-se amb aquest instint maternal a dins, així que ha enviat un missatge al seu pare: «O un germanet o un nét».

De moment no hi ha cap informació sobre la possibilitat que Antonio David i Olga Moreno tinguin intenció de ser pares de nou després de tenir la Lola, que per cert, va arribar gràcies a les pressions de la seva filla: «Per què creieu que va arribar la Lola al món? Perquè jo era súper pesada amb què volia un germà. Fins que no es va quedar Olga embarassada no vaig parar», va dir. 

Caldrà esperar per veure si Rocío Flores ho diu tot seriosament, si decideix buscar un fill propi amb la seva parella, en Manuel, o si el que ha dit és només una pista de què el seu pare i Olga podrien estar pensant a ampliar la família.


Comentaris

envia el comentari