Rocío Flores pensativa en la palapa de 'Supervivientes'

Rocío Flores torna a parlar del seu futur embaràs

La concursant de 'Supervivientes' té moltes ganes de ser mare

Una de les participants de 'Supervivientes' que més està donant a parlar és, sense cap dubte, Rocío Flores. I no només ha aconseguit això per la seva manera d'afrontar el repte de sobreviure a l'illa sinó també perquè ha parlat molt de la seva vida privada, especialment de la seva mare, Rocío Carrasco, amb la qual no té relació des de fa anys.

Així mateix, la jove tampoc ha obviat el fet de compartir amb els seus companys i, per tant, amb l'audiència, els seus somnis i anhels. Bona mostra d'això és que ha fet públic en més d'una ocasió que vol ser mare en breu període de temps al costat del seu nòvio, Manuel. I precisament d'això ha parlat aquests últims dies, en què ha manifestat: «Vull ser-ho aviat, però també depèn de Manuel. El vull tenir amb ell perquè l'estimo amb bogeria». És més, la filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco ha exposat que li encantaria que el seu primer fill fos un nen.

Les bromes de Jorge Javier Vázquez

Rocío Flors i Jorge Javier Vázquez durant una gala de 'Supervivientes'. Dijous, maig 21, 2020
Rocío Flores ha estat fent broma al respecte amb Jorge Javier Vázquez | CatalunyaDiari

Davant aquestes declaracions de la jove sobre la maternitat, el presentador del reality, Jorge Javier Vázquez, ha volgut fer broma al respecte. Així, al·ludint al marit de la seva mare, que està considerat el responsable del distanciament de totes dues, li ha preguntat si li posaria de nom Fidel.

Rocío ha estat molt ràpida davant aquesta qüestió i li ha respost dient: «Que es digui Jorge Javier». Unes paraules que han tret un somriure tant a l'esmentat presentador com a la pròpia concursant i fins i tot a la participant Ana María Aldon, l'actual esposa del vidu de la seva àvia, José Ortega Cano. Aquesta última no ha dubtat a 'dir-hi la seva': «Ara en seràs el padrí, per llest!».

No obstant això, Vázquez ràpidament ha rebutjat la proposta perquè, entre bromes, ha exposat que no vol ser padrí ni li agrada que el convidin a casaments perquè això suposa que hagi de pagar diners. Davant aquest comentari, Rocío ha posat fi a la broma dient: «Què 'soso'!».