Urgent: El motiu pel qual Ana Obregón encara no ha celebrat un funeral pel seu fill

La intèrpret es troba desolada després de la mort del seu fill

Ana Obregón posant al costat de la piscina de casa seva
Ana Obregón es troba desolada després de la mort del seu fill | Instagram

Ana García Obregón està passant pel que probablement sigui el pitjor moment de la seva vida. Després de la mort del seu fill Àlex Lequio amb tan sols 27 anys, l'actriu es troba desolada. Tot i al llarg d'aquests dos últims anys sempre s'ha mostrat molt positiva en la lluita contra el càncer del seu fill, la veritat és que poc queda d'aquesta Ana forta i alegre que tots coneixíem. Fonts pròximes a la família asseguren que es troba totalment abatuda després de la mort del seu fill i que té en ment celebrar a Madrid un funeral pel seu fill quan estigui en condicions.

Una cerimònia familiar

Pel que sembla, la intèrpret estaria pensant en fer una cerimònia familiar, d'acord amb les lleis sanitàries imposades per la pandèmia. Es tractaria d'una missa oberta que li permetés també rebre els amics del seu fill, d'ella i d'Alessandro Lequio, que sempre s'han mostrat al seu costat des de la mort del jove.

Sens dubte, un dels suports més grans d'Ana García Obregón en aquests difícils moments és el col·laborador d''El programa de Ana Rosa', que no ha dubtat a visitar-la en diverses ocasions al llarg d'aquest últim mes, quan s'intuïa el fatal desenllaç. De tornada a Madrid, Ana ha rebut a casa seva el suport d'Alessandro Lequio, present al costat d'ella a Barcelona aquest últim mes de lluita del seu fill per sobreviure.

L'aristòcrata també s'ha mostrat desolat, una cosa que sempre s'ha reflectit en les seves aparicions públiques després del decés. La proximitat dels seus familiars i amics en aquests moments està sent el millor alleugiment per a la intèrpret, que ja ha declarat que la seva vida «s'ha apagat per sempre» després de la mort del seu fill, Àlex Lequio.


Comentaris

envia el comentari