La reina Letícia amb les seves filles, Elionor i Sofia

La foto més esperada de l'estiu (malgrat els morros de Letícia)

Felip, Letícia i les nenes van sortir a sopar amb Sofia a Mallorca

Letícia i Felip estan de vacances a Palma de Mallorca. Com cada any, han viatjat a l'illa amb les seves filles, Elionor i Sofia, a passar uns dies en família.

Des que van arribar a Mallorca se'ls ha vist ja en diverses ocasions passejant pels seus carrers, de visites oficials i fent una mica de turisme. Es tracta d'una cosa habitual quan els reis viatgen a l'illa.

Però una de les coses que feia temps que no es veia era una reunió de Felip, Letícia i les nenes amb la reina Sofia. Cal recordar que l'any passat no es va donar cap imatge d'aquest tipus.

I és que, amb Joan Carles fora d'Espanya i la pandèmia de la covid en ple apogeu, la situació era una mica estranya.

L'estiu passat sí que es va veure Sofia per Mallorca en diverses ocasions, de compres o prenent cafè amb la seva germana. Tot això va ser quan els reis ja se n'havien anat de l'illa.

Així doncs, la reunió a Mallorca de Letícia i Felip amb Sofia ha cridat bastant l'atenció. Una imatge molt esperada per molts i que demostra que, tot i l'absència de Joan Carles, la família es manté unida.

Va ser dissabte passat quan els reis i les seves filles van sopar amb Sofia en un restaurant de Palma de Mallorca. A més, hi ha una altra cosa per la qual destaca la trobada. Era la primera aparició pública de la reina emèrita des que va arribar a l'illa, fa unes dues setmanes.

A Letícia, Felip, Elionor i Sofia sí que se'ls havia vist a l'illa algun dia. No obstant això, la mare del rei encara no havia fet cap aparició davant les càmeres.

La família reial, unida a Palma de Mallorca

Així doncs, Sofia va sopar amb el seu fill, la seva nora i les seves netes en un dels locals del port de Portixol. Es tracta d'un lloc on ja s'ha vist la família en altres ocasions.

Per exemple, una vegada hi van anar després que Felip fos part del lliurament de premis de la tradicional Copa del Rei Mapfre de vela.

Després del sopar, tots es van deixar veure davant de les càmeres d'alguns periodistes que ja s'havien plantat al lloc esperant l'anhelat moment.

A més, la família no estava sola, ja que la germana de la reina Sofia, la princesa Irene de Grècia, la seva amiga Tatiana Radziwill i el seu marit també van sopar amb ells.

A la sortida del restaurant, com dèiem, es va poder veure els reis en companyia de les seves filles i de Sofia. No només això, sinó que es van captar en imatges alguns moments bastant tendres de la família.

Per exemple, Sofia sortint de la mà de la seva neta Elionor i agafada per l'altre braç de la seva altra neta, Sofia. Tots ells somrients, encara que sota la mascareta, i satisfets de la jornada tan agradable que van passar junts.

Donya Sofia al costat dels seus nétes Elionor i Sofia a la sortida d'un restaurant a Palma de Mallorca, en 7 d'agost de 2021
Sofia s'ha mostrat molt afectuosa amb les seves dues netes, Elionor i Sofia | GTRES

I és que, al cap i a la fi, ells també són una família més i així és com es mostren en algunes ocasions.

A més, ja feia molt de temps que no es veien les nenes amb la seva àvia. De fet, la seva última aparició juntes en públic va ser a l'octubre, a la cerimònia dels Premis Princesa d'Astúries a Oviedo.

Evidentment, en tots aquests mesos s'hauran vist en privat, però feia molt de temps que les càmeres no captaven un moment com aquest.

Letícia, una mica més distant

Amb Letícia és amb qui menys afectuosa s'ha mostrat Sofia. Sempre s'ha dit que sogra i nora no es porten gaire bé i, com sabem, han tingut els seus conflictes.

La família reial amb Felipe, Leonor, Sofia néta i Sofia àvia i Letizia a Mallorca a l'agost de 2021
La família reial ha passat una vetllada molt agradable en un restaurant de Mallorca | GTRES
 

De fet, fixant-nos en l'expressió sota la mascareta, a la reina no se l'ha vist tan somrient com a les seves filles, i una mica més allunyada de Sofia. Sembla, però, que pel bé familiar no dubten a reunir-se quan cal.