Sara Carbonero pel carrer amb mascareta

'Impermanent': L'impactant significat del nou tatuatge de Sara Carbonero

Sara Carbonero ha viscut una època de grans canvis en què ha tornat a trobar-se a si mateixa i ha recuperat el somriure

Sara Carbonero per fi ha recuperat l'estabilitat després d'una temporada plena de canvis en què s'ha enfrontat a una malaltia i s'ha separat d'Iker Casillas.

La periodista ha travessat una temporada molt dura, però ara comença a veure la llum al final del túnel. Així doncs, sembla que ha recuperat els somnis i il·lusions que havia deixat aparcats.

Després de deixar Porto, on havia viscut amb Casillas i els seus dos fills aquests últims anys, Sara ha reprès la seva veritable vocació: el periodisme.

Ara treballa per Radio Marca, on gaudeix entrevistant cares conegudes, cosa que combina amb la seva faceta com a empresària. Carbonero i la seva gran amiga Isabel Jiménez estan al càrrec de la marca de roba sostenible Slow Love.

A més, la periodista sembla haver recuperat el somriure amb un nou amor. I és que s'ha deixat veure d'allò més feliç amb Kiki Morente, germà de la cantant Estrella Morente.

Segons el seu entorn més proper, entre tots dos ha sorgit «una bonica amistat» i «s'estan deixant portar per coses que es poden interpretar de mil maneres».

Era Kiki el que trencava el silenci sobre aquests rumors assegurant que «ja s'aniran veient les coses». No obstant això, Sara, molt cauta pel que fa a revelar detalls sobre la seva vida privada, ha tancat completament les insinuacions.

«Mai he parlat d'aquestes coses ni en parlaré, d'acord? Si us plau, res, moltes gràcies i ja està, d'acord? Gràcies, de veritat», responia molesta a la premsa.

Segons diversos mitjans, la parella s'hauria conegut gràcies a una amiga en comú, i a partir d'aquí va saltar l'espurna entre ells.

Des de llavors, cada vegada que tenen l'oportunitat passen temps junts, encara que intenten portar la relació amb la major discreció possible. No obstant això, és inevitable que els mitjans estiguin pendents de cada pas que fan.

I fa poc era la seva cunyada, Estrella, qui no va dubtar a enviar-li un missatge després de fer-se pública la relació que té amb el seu germà. La cantant comentava amb un cor una de les publicacions que la periodista ha compartit amb els seus seguidors.

Sara Carbonero presumeix del seu nou i significatiu tatuatge

Del que no hi ha dubte, és que Sara està millor que mai. Passa molt de temps amb les seves amigues i se sent una dona alliberada. De fet, fins i tot s'ha fet un tatuatge que simbolitza com se sent.

Un tatuatge que té un gran significat, ja que es tracta de la paraula impermanent. El motiu? Ella mateixa ho ha explicat a les xarxes socials.

«A la vida tot és impermanència. Res del que gaudeixes avui està assegurat per a demà», ha començat explicant.

«Repetir això diàriament i tenir aquesta consciència fa que puguis gaudir més el moment que vius, les decisions que hagis de prendre o la teva realitat, per se, com sigui. Els moments difícils són part de la impermanència, no hi seran per sempre. Comprendre la impermanència de tot el que ens envolta, ens allibera».

D'aquesta manera, Carbonero comparteix la seva filosofia de vida i deixa patent en la seva pell que el pitjor ja ha passat.

Aquest nou tatuatge de la periodista, que li ha fet el tatuador Meyk Belmonte, ha estat molt aplaudit pels seus tres milions de seguidors.

Sobretot, pel gran significat que té: «Bonica amiga de consciència. Moure's tota l'estona, en tot i amb tot. Alliberador», ha comentat Vanesa Martín.

«Tot és impermanent, comare!», ha afegit Isabel Jiménez. I això són només alguns dels centenars de missatges que ha rebut la periodista.

De moment, Sara segueix de vacances a la platja de Cadis amb els seus dos fills, Martín i Lucas, a més de la companyia d'una de les seves millors amigues. Raquel Perera, juntament amb els seus dos nens, Dylan i Alma, ha aprofitat per compartir el temps amb ella.