Anna Simón amb cua i somrient en un photocall

Anna Simón reapareix a la televisió amb novetats: «La tele guanya amb tu»

La presentadora torna a la tele amb un nou espai a TV3

Anna Simón portava desapareguda de la tele uns mesos. Des que es confirmés que no renovava el seu contracte per seguir en 'Zapeando', no s'havia vist en un cap altre projecte.

Va ser en juny de 2020 quan es va saber que la seva vinculació amb 'Atresmedia' finalitzava. Sí que és cert que, després d'això, va seguir com a col·laboradora del programa, i ho va fer fins al mes de novembre.

Després d'això, però, es va acomiadar definitivament de 'Zapeando' i de la cadena. Així sembla, la presentadora tenia un nou projecte televisiu que li impediria continuar amb la seva feina a La Sexta.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

I és que, segons se sap, Anna Simón ha deixat la televisió nacional per passar a ser presentadora d'un nou espai a TV3, la cadena autonòmica catalana. Des de llavors no s'havia sabut més d'ella.

Doncs bé, ha estat aquesta setmana quan ha reaparegut en una cadena del grup 'Atresmedia'. La col·laboradora de televisió ha participat com convidada en el concurs 'Pasapalabra', d'Antena 3. Allà ha sorprès la seva presència, després saber-se que es desvinculava del grup.

Sembla, però, que Anna Simón ha marxat d''Atresmedia' de forma amistosa i sense problemes. Així doncs, no hi ha hagut problema a l'hora de decidir comptar amb ella per al famós programa.

Anna confessava, només començar el programa, que estava «nerviosa i expectant» i deia entre rialles que no sabia com aniria la seva participació en l'espai.

El nou programa d'Anna Simón a TV3

Aquells que vegin habitualment 'Pasapalabra' sabran que Roberto Leal, el presentador de l'espai, pregunta als convidats pels seus nous projectes professionals. Així ho va fer també amb Anna Simón.

La catalana va explicar llavors tot el que es pot saber fins ara del programa que presentarà a TV3. Sembla que es tracta d'un espai nou, anomenat 'Lloguer a primera vista'. «Seria la traducció de 'Alquiler a primera vista'», explicava ella.

Potser seria això el que hauria estat fent en els últims mesos, allunyada de la televisió. I és que el programa, o part d'ell, s'hauria rodat ja i estaria a punt per ser estrenat de seguida.

«És un format molt maco en el qual ajuntarem a gent gran, que compartiran pis amb gent jove», explicava molt feliç. «Són avis que ja tenen el pis pagat i que no volen estar sols, i després joves que volen marxar de casa dels pares, però no tenen diners», seguia explicant.

Sens dubte, es tracta d'un format innovador i que no s'ha vist molt fins ara. Per tant, un fet que pot arribar a ser com un experiment social. Així, mostrarà, segur, situacions poc usuals i com es comportaran joves i grans havent de conviure amb persones d'edats tan diferents de les seves.

A més, sembla que, tot i ser un programa, podria tractar-se de l'inici de boniques amistats o situacions d'ajuda mútua. «Conviuran una setmana i tindran la decisió final de si segueixen o no», seguia explicant Anna Simón.

Així doncs, la presentadora revelava ja de què tractarà el seu nou programa a la televisió, un espai que segur que cridarà l'atenció de moltes persones.

Després de tota aquesta explicació per part de l'Anna, Roberto Leal no dubtava a donar-li l'enhorabona per tots els èxits que estan per venir. «M'alegra que estiguis fent tele, la tele guanya amb tu», li deia el presentador.

«Vull veure't fent coses maques perquè t'ho mereixes de veritat», afegia Roberto, deixant així clar la bona relació que hi ha entre els dos presentadors.