La foto de Marta López, parella de Kiko Matamoros, que esgarrifa pel seu físic

La influencer ha patit una notable pèrdua de pes i alguns internautes opinen que hauria de guanyar quilos

Marta López posant en sostenidor
Marta López sorprèn per estar massa prima | Instagram

El seu conflicte públic amb Anita Matamoros i Makoke i el recent ingrés de Kiko Matamoros, sens dubte estan passant factura a la Marta López, nòvia de Kiko i examiga d'Anita, abans de començar la relació sentimental amb el seu pare. 

Malgrat que sempre ha mostrat una vida idíl·lica i plena de luxes a les seves xarxes socials, la jove viu ara un moment complicat, a diferents vessants.

La parella de Kiko Matamoros sempre s'havia mostrat d'allò més animada i amable amb la premsa, però després de tot el que ha passat aquestes setmanes ha canviat per complet el caràcter de la influencer i ara per ara, potser per cansament o per no alimentar encara més la polèmica, prefereix mantenir-se al marge del focus mediàtic.

Sens dubte, els disgustos pesen, cosa que inevitablement s'ha pogut veure reflectit en l'aspecte físic de la jove. Amb roba esportiva i visiblement més prima del que sol mostrar-se, així se la veia a la sortida de l'hospital, just abans que Kiko Matamoros hi ingressés d'urgència per segona vegada, dos dies després de la seva operació de vesícula i a causa d'una pancreatitis aguda.

Sigui com sigui,  no és la primera vegada que el pes de Marta López està sent qüestionat. Cada vegada que la jove presumeix de bon cos a les seves xarxes socials, hi ha constants comentaris que fan referència a que està molt prima i que hauria de guanyar uns quants quilos per tenir un aspecte més saludable. Aquest aspecte desmillorat, s'ha agreujat  després de l'ingrés hospitalari de la seva parella.

Amb tot, la influencer compta amb el suport incondicional de Kiko Matamoros, que no ha dubtat a defensar-la públicament tot i trobar-se encara ingressat a l'hospital. Sens dubte, un acte d'amor que el col·laborador de 'Sálvame' li ha volgut retornar després que ella li ha fet costat en tot moment a l'hospital demostrant que la relació és més sòlida i consolidada del que alguns es pensaven.


Comentaris

envia el comentari