Fani cau en la pitjor trampa de la història i revela el seu gran secret

Kiko Hernández s'ha encarregat d'anunciar la bomba en directe

Fani Carbajo
Fani ha estat traïda per una de les seves amigues | Instagram

Jugada mestra de ‘Sálvame’ contra Fani Carbajol. L'exconcursant de ‘La isla de las tentaciones’ va acudir aquest dijous al programa de Telecinco per parlar sobre el seu casament amb Christopher que tindrà lloc en tres setmanes.

Christopher i Fani es casaran el pròxim 28 d'agost, i el vestit de núvia que lluirà la polèmica concursant  de realities ja no és una incògnita, perquè ha estat avui revelat per ‘Sálvame’ en una emboscada a la jove.

Fani revela el seu millor secret

Ha estat Kiko Hernández qui en un primer moment ha advertit que disposava a les seves mans de material sensible que podria afectar el casament. Després d’arribar a pensar que seria una imatge d’una infidelitat entre la parella, Kiko ha compartit la fotografia amb Fani on suposadament apareixia el vestit final que utilitzaria ella. «S'assembla, però no ho és. Té detalls que són semblants», va assegurar ella sense saber que havia picat l'ham.

Kiko desvelava llavors amb un somriure que  l'exconcursant de ‘La casa fuerte’ havia confirmat que aquell era el seu vestit de núvia: «Ens has aclarit el dubte, aquest és el bo. Has caigut en el parany, filla. Teníem tres opcions, la primera ens ha dit que no però després ella mateixa ens ha portat fins al vestit».

Fani és traïda per una de les seves amigues íntimes

Una circumstància que ha portat a Fani a esfondrar-se i esclatar, després d’adonar-se que havia estat algú proper al seu vincle qui havia compartit les fotografies amb el porgrama.Tot i això, Estefania sap molt bé qui és la culpable, tot i que no ha revelat el seu nom en directe: «Ha estat una amiga a la qual li ho vaig ensenyar. Estic dolguda perquè és el meu dia i volia que fos tot especial. Ja li he dit a Christopher que apagui la tele perquè no ho vegi ni ell ni el nen» .

Fani s'ha ensorrat amb el succeït pel fet que s'intenti entelar un dia tan especial per a ella i Christopher: «No entendre això. Que ens deixin en pau ja. Jo vaig cometre un error que la meva parella ja m'ha perdonat. No puc deixar que continuï picant. Al final m'he adonat que no puc confiar en ningú».


Comentaris

envia el comentari