El torero Enrique Ponce

Enrique Ponce, ingressat d'urgència després de rebre una cornada en una corrida

El torero tornava avui a les places

Enrique Ponce, notícia les darreres setmanes per la relació que ha iniciat amb la jove Ana Soria, ha saltat de nou a l'actualitat per un fet que ha ocorregut aquesta mateixa tarda i que ha preocupat molt a les seves persones estimades. 

Segons ha avançat el diari ABC i 'Sálvame', el torero ha hagut de ser intervingut d'urgència després de rebre una banyada a la plaça de toros del Puerto de Santamaría, a Cadis. Segons sembla, l'incident ha succeït mentre es trobava torejant el seu primer toro, quan se li ha complicat de més la seva entrada a matar. Per sort, tot ha quedat en un ensurt i solament se li ha hagut d'immobilitzar un braç.

Encara es desconeix el motiu que ha provocat aquest error del destre, però són ja algunes de les veus que apunten al fet que Ponce estaria més despistat del compte d'ençà que va començar la seva relació amb Ana Soria.

El torero, a pesar que està acostumat de ser centre d'atenció de la premsa rosa, feia molt de temps que no tenia seguiment dels mitjans en gaudir d'una relació molt estable amb la seva dona Paloma Cuevas. Una relació idíl·lica i que fins i tot es posava com a exemple de bona pràctica, que al final ha acabat saltant per l'aire en sortir a la llum la relació de Ponce amb la seva nova parella.

Constants picades d'ullet de Ponce a la seva nova parella

Els més atents han pogut veure com l'experimentat torero no parava de mirar la jove Ana Soria. Tan bon punt entra a la plaça, Ponce dibuixa en la sorra amb els seus peus una lletra 'a' que simbolitza la inicial de la seva enamorada. Ella acostuma a entrar a meitat de la 'corrida' per no centrar les mirades dels curiosos i tampoc els focus dels fotògrafs que esperen atents la seva aparició.