Entren a robar a casa de Gloria Camila i s'emporten els seus objectes més personals

En el moment del succés la jove es trobava de viatge

Gloria Camila, filla d'Ortega Cano
Gloria Camila ha confirmat la notícia | Cedida

Els robatoris a les cases de famosos s'han convertit en un habitual durant els mesos d'estiu. És molt fàcil per als intrusos saber quan es troben gaudint dels seus luxosos viatges, ja que pràcticament ho comparteixen tot a les seves xarxes socials.

El contingut dels seus perfils es converteix en una arma de doble fil, i malauradament, a part de beneficiar-se'n ells, també donen moltes pistes als lladres, que aprofiten epr anar a les seves llars per a intentar endur-se els objectes més personals i valorats dels vips. Fa poc, Sofía Suescun sortia en directe per explicar que li havien entrat a robar mentre es trobava de viatge amb Kiko a Eivissa, però no han sigut els únics afectats aquest estiu.

Aquesta tarda 'Sálvame' ha explicat que Gloria Camila Ortega ha patit un robatori en el seu xalet situat en una luxosa urbanització de Madrid. El domicili compta amb unes fortes mesures de seguretat i fins i tot, compta amb guardes de seguretat que custodien la zona, una barrera que no ha estat impediment per als lladres que s'han llançat de ple a la llar de la filla de Rocío Jurado.

Gloria Camila, que té com a veí a Rafa Mora, ha afirmat al seu cunyat, Antonio David Flores que tenia clar que en algun moment li entrarien a robar, perquè gràcies a les càmeres de videovigilància que té instal·lades a casa pot veure totes les zones des del seu dispositiu mòbil, i segons ha explicat fa dies que veu com alguns individus s'acosten al seu jardí per a intentar veure l'interior de l'immoble.

Els lladres arrasen amb els objectes personals de Gloria Camila

Antonio David Flores ha explicat alguns dels objectes que s'han emportat de la casa de la jove. Entre aquests, es troben estris personals de Gloria com per exemple roba, objectes de decoració i luxosos complements que la col·laboradora acostuma a lluir en les seves aparicions televisives i també a través de les seves xarxes socials.

Malgrat això, Flores ha dit que a la casa hi ha pocs objectes de valor perquè des del primer dia, Gloria Camila no s'ha fiat de les mesures de seguretat de la zona residencial. La jove es trobava de vacances a Chipiona quan es va cometre el robatori.


Comentaris

envia el comentari