Imagen de Sofñia Suescun en un plató de Telecinco

Sofia Suescun dona tots els detalls del seu tràgic robatori

La jove ha explicat tots els diners que ha perdut

Aquest dijous passat 'Sálvame' va viure un dels moments més tensos de la seva història. Kiko Jiménez va saber en directe que havien entrat a robar a la casa de la seva parella, Sofia Suescun. La filla de Maite Galdaeno estava completament trencada després de veure la seva casa buida. Sofia Suescun i Kiko Jiménez  estaven gaudint d'unes vacances de tot luxe a Eivissa. Quan l'avió de tots dos va arribar a Madrid, Sofia va tornar cap a casa i Kiko Jiménez es va desplaçar fins a 'Sálvame'.

Ja en directe, Kiko va rebre la trucada de la seva nòvia Sofia. La jove li va explicar al seu nòvio que els havien sostret objectes materials, diners i fins i tot un cotxe, tot i que el vehicle ha estat localitzat. El pis de la parella ha quedat completament destrossat, tot trencat i per terra. És clar que Sofia Suescun ha passat un dels pitjors dies de la seva vida. Després del robatori, Sofia ha revelat quants diners s'han emportat els lladres i ha compartit algunes imatges de l'estat en què es va trobar l'àtic en què viu al costat de Kiko Jiménez.

Sofia Suescun detalla tot el que li han robat

Els lladres han aprofitat que la parella estava de vacances: Sofia Suescun ho va publicar tot al seu Instagram. A més, Maite Galdeano es trobava concursant a 'La casa fuerte' per la qual cosa ningú vigilava la casa. La jove ha assegurat que els objectes materials que s'han endut de casa estan valorats en sis mil euros. Aquests objectes no els han pogut recuperar.

Per si fos poc, els lladres també s'han emportat diners en efectiu. Sofia  ha revelat que els que van entrar a casa van agafar vuit mil euros en efectiu que pertanyen al seu germà i que ella s'estava encarregant de desar. De moment, l'organització de 'La casa fuerte' no ha transmès el que ha passat a Christian  i la seva mare. Estan al marge de tot. Entre totes les pertinences robades, la guanyadora de 'Gran Hermano' i 'Supervivientes' ha confessat que s'han emportat moltes sabates realment cares.

La xifra total, doncs, podria arribar als 20.000 euros. L'única bona notícia és que la policia ha aconseguit localitzar el vehicle robat. Pel que sembla, la jove tenia quatre gats a casa, que després d'escapar per la porta ja han tornat a domicili.