Imatge d'arxiu de la periodista i col·laboradora de Sálvame Mila Ximénez

El missatge menys oportú que ha rebut Mila Ximénez

La presentadora de 'Socialité' va generar confusió a les xarxes socials després de publicar un enigmàtic missatge dirigit a Mila Ximénez

Dijous passat, 9 de juliol, María Patiño va rebre una allau de crítiques a Twitter després de compartir un controvertit missatge dirigit a la seva amiga Mila Ximénez. «A la meva vida hi seràs sempre @milaximenez», va escriure, provocant preocupació sobre l'estat de salut de la seva companya, que pateix càncer de pulmó.

Unes paraules massa ambigües

Les paraules de la presentadora de 'Socialité'  van generar una pluja de reaccions per part dels seus seguidors a causa de la seva ambigüitat. I és que molts internautes van pensar que alguna cosa greu havia passat. Així li ho van manifestar a Patiño a través de diversos missatges que va estar rebent.

«Quina falta de tacte tens, filla, de veritat», «Però per favor, com se li ocorre piular una cosa tan críptica tenint en compte pel que està passant», o «aquestes paraules no són les adequades, semblava que ja l'estiguessis acomiadant. En comptes de donar ànim, la mates de cop» van ser algunes crítiques que va rebre María Patiño per part dels usuaris de Twitter. Minuts després, la col·laboradora de 'Sálvame' va compartir una fotografia a Instagram en què apareixia posant al costat de Mila Ximénez, Belén Esteban, Chelo García Cortés i altres companyes del programa de Telecinco.

«Tornarem. Somiem per tenir esperança, però si deixes de somiar és a dir adéu al destí», va escriure Patiño. Unes paraules que en cap moment anomenen  Ximénez però que cobren tot el sentit a causa de la batalla que té l'exdona del tennista Manolo Santana  contra el càncer.

María Patiño fotografiada a la sortida de l'gimnàs on té cura la seva esvelta figura
María Patiño ha estat criticada en xarxes socials pel seu enigmàtic missatge cap Mila Ximénez | LND

La reacció de Maria Patiño en conèixer la malaltia de la seva amiga Mila

El dia que Mila Ximénez va anunciar que pateix una malaltia, María Patiño entrar en directe al programa vespertí de Mediaset amb el rostre ple de llàgrimes. La periodista gallega va voler donar un missatge d'ànim a  Mila. «Intuïa que passava alguna cosa i no vaig tenir el coratge d'afrontar-ho amb tu», començava dient trencada de dolor.

Però Patiño també va enviar un missatge d'optimisme i fortalesa. «Això és un petit obstacle, però ho tinc claríssim: després d'això hi haurà alguna cosa positiva. Jo ho sé, però no ho puc demostrar. Aviat estaré amb tu per donar-te una abraçada. Sortirem d'això lluitant».

No obstant això, María Patiño sentia que no havia fet les coses bé. «Intuïa que passava alguna cosa», reconeixia. «No he estat a l'altura de les circumstàncies perquè en el moment que li digués: Mila, què et passa ...? Sentia por que passés alguna cosa».