Primer pla de la reina emèrita Sofia.

La foto de la reina Sofia vestida de dol que confirma els pitjors presagis

Sofia de Grècia està passant per un dels moments més durs de la seva vida

Sofia de Grècia encara continua processant la mort del seu germà i, prova d'això, són les darreres fotos que han vist la llum. La monarca hi ha confirmat els pitjors presagis sobre el seu estat emocional.

El 10 de gener Constantí II, l'últim rei de Grècia, va morir als 82 anys a causa de diverses complicacions derivades d'un vessament cerebral. Encara que aquesta trista pèrdua ha estat un cop per a tota la família reial espanyola, no hi ha cap dubte que la més afectada ha estat Sofia de Grècia. Per això, els seus fills i els seus nets, a excepció de la princesa Elionor i la seva germana, no s'ho van pensar dues vegades a l'hora d'acompanyar l'emèrita en aquests moments tan durs.

Aquest diumenge 15 de gener, Sofia de Grècia i la resta de la família van viatjar fins a la capital hel·lena per donar l'últim adeu al seu germà Constantí. Un cop allà, es van reunir amb els integrants de l'última monarquia grega.

La vigília del funeral, tots van anar al sopar organitzat pels fills del difunt a l'Hotel Grande BretagneDesprés d'aquest esdeveniment, la reina emèrita espanyola, acompanyada pel seu marit i la resta dels seus éssers estimats, van anar fins a la Catedral Metropolitana d'Atenes per presenciar la missa en memòria de Constantí, que posteriorment va ser enterrat al cementiri de Tatoi.

Imatge de la reina Sofia i Constantí de Grècia
La reina Sofia va dir adeu per última vegada al seu germà. | GTRES

Ara, Sofia de Grècia s'ha tornat a convertir al centre de totes les mirades gràcies a les darreres imatges que han sortit a la llum. Dos dies després de donar sepultura a la víctima, els mitjans de comunicació han tingut l'oportunitat de confirmar la notícia que tots temien.

Sofia de Grècia continua molt afectada per això que ha passat

Sofia de Grècia encara continua assimilant la mort del seu estimat germà. Per a ella, Constantí era també el seu amic, confident i persona de més confiança. Aquest dimecres 18 de gener, malgrat que la resta de la família ja ha reprès tots els seus compromisos a Espanya, l'emèrita ha decidit quedar-se uns dies més a Atenes, on ha estat fotografiada amb molt bona companyia.

En aquestes imatges podem veure la reina emèrita sortint d'un conegut restaurant de la capital hel·lena amb la seva germana Irene de Grècia i els seus  nebots, Marie Chantal i Pau de Grècia, i la seva filla Olympia. A més, Anna Maria de Grècia, vídua de Constantí, i la seva filla Alexia tampoc es van voler perdre aquesta reunió familiar celebrada només dos dies després del funeral del monarca. Tot apunta que la mare del rei Felip ha pres aquesta important decisió per estar al costat dels fills i els nets de Constantí de Grècia en aquests moments tan durs.

La reina Sofia amb la seva família de Grècia visitant la tomba de Constantí II al cementiri de Tatoi
Sofia de Grècia i la seva família estan molt abatuts. | GTRES

Tanmateix, allò que ha cridat verdaderament l'atenció dels mitjans de comunicació han estat els estilismes que els integrants d'aquesta família han escollit per a l'ocasió. Com a mostra de respecte, Sofia de Grècia i la resta de comensals han optat per reaparèixer públicament vestits de rigorós dol, així mostraven el complicat moment pel qual estan passant.

Amb aquest menjar, tot apunta que, a poc a poc, volen anar instaurant novament la normalitat a les seves vides. Per això, i a partir d'aquest moment, cadascú reprendrà els seus diferents compromisos. El que encara no se sap és quan tornarà la reina Sofia a Espanya.

Per la seva banda, el futur de Marie Chantal i Pau de Grècia també és incert. Malgrat que tenen fixada la seva residència a Nova York, encara no se sap si tornaran a Grècia per ocupar el tron simbòlic que Constantí ha deixat lliure després de la seva mort.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp