Primer pla de Fran Perea

Fran Perea reapareix i pren una dràstica decisió després de la mort del seu pare

Fran Perea va fer una promesa que intentarà complir

Fran Perea és un dels actors més reconeguts del panorama nacional, per això el públic hi està tan preocupat. Acaba de morir el seu pare, ell mateix ho ha confirmat a les seves xarxes socials i diversos mitjans asseguren que està desolat. Just abans d'això va fer una promesa que, segons han publicat, es manté ferma i es durà a terme durant els pròxims mesos.

Poc abans que el seu pare comencés a empitjorar, Fran Perea va visitar el plató de La Resistència i va concedir una entrevista molt especial. Va revelar que d'aquí poc es compliran 20 anys de l'emissió del primer capítol de Los Serrano, una sèrie històrica. Es va comprometre amb David Broncano a convèncer algun company per tornar al programa i recrear alguna escena.

De fet, Fran va anunciar la data exacta: el 22 d'abril d'aquest mateix any i va assegurar que faria l'impossible per tornar a La Resistència acompanyat. No li valia un acompanyant qualsevol, havia de ser un altre actor de Los Serrano que volgués donar curs a la imaginació. Es va comprometre a fer-ho i just després ha rebut una de les notícies més dures de la seva vida, per això ha pres certes decisions.

Fran Perea a la fira del llibre de Madrid
Fran Perea sempre ha estat un personatge molt estimat | Europa Press

Fent gala de la sensibilitat que el caracteritza, Fran ha dedicat unes paraules emotives al seu pare. Per les seves declaracions, podem entendre que la possible malaltia que patia va empitjorar de sobte. Segons insinua, ningú no esperava aquest trist desenllaç i això explicaria el motiu pel qual encara està tan sorprès.

«Estimat pare meu, aquest darrer gir de guió no l'esperàvem. Et trobem a faltar tan fort, t'estimo sempre», ha escrit. Els seus seguidors no han trigat a llançar-se a les xarxes per mostrar el seu afecte a l'actor.

Fran Perea decideix cancel·lar la seva obra de teatre

Segons publica la revista Lecturas, l'actor ha pres una decisió molt dràstica: cancel·lar la seva obra de teatre. Estava treballant en un teatre madrileny i compaginava aquest projecte amb el llançament del seu nou disc, anomenat 1 más 1 son 20, fent al·lusió a la mítica cançó que li va dur tanta fama fa gairebé dues dècades.

Perea va prometre que convenceria algun dels seus amics de Los Serrano per tornar al plató liderat per David Broncano. Aquesta promesa es manté intacta perquè també ha de promocionar el nou disc, però s'executarà en uns mesos. De moment, necessita distanciar-se i assimilar el que li ha passat perquè no s'ho esperava, almenys aquesta és la impressió que fa.

L'actor ha cancel·lat Retorno al hogar, una obra que representava al teatre madrileny Fernán Gómez. És una cosa temporal, però tornarà amb més força que mai quan solucioni els assumptes que té pendents. Ara vol ajudar la seva família i estar a prop de qui el necessita: tots han d'assimilar el cop que acaben de rebre.

Fran Perea reapareixerà amb magnificència

Fran va escriure un petit comunicat que ja ha esdevingut el més comentat del moment. El seu pare es deia Joaquín i gràcies a ell sabem que era un home fantàstic, per això tots ploren la seva pèrdua.

«Amigues i amics de José Joaquín, amb gran dolor de tota la família us informem que ahir a la nit ens va deixar. Pare, marit, germà, avi, fill d'Ana i Manolo, cunyat, oncle. Un home que va deixar empremta per on va passar amb un enorme cor».

Perea té pensat tornar al teatre, però les seves mesures han impactat tothom perquè demostra que està afectat. Per sort, compta amb el suport de la seva meravellosa família i no trigarà a superar aquest cop.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp