Susanna Griso en el plató de 'Espejo Público'

Susanna Griso comparteix una foto amb l'home que revoluciona Espanya

Moltes persones han dubtat sobre qui era la persona de la imatge

En aquests últims dies, hi ha una aplicació que ha tornat a cobrar protagonisme i que tothom està utilitzant. Ens estem referint a FaceApp, que permet, a través d'una simple fotografia d'una persona, mostrar com seria la imatge que tindria aquesta si canviés de sexe.

Molts ciutadans del carrer estan fent servir aquesta app  per veure com serien si fossin homes o dones. Tanmateix, a aquesta moda també s'estan sumant nombroses cares conegudes del nostre país. I precisament un d'aquests no és altre que Susanna Griso, presentadora d ' Espejo Público ' a Antena 3.

La imatge de Griso més masculina

En concret, la periodista  ha volgut saber com seria el seu aspecte si fos un home. Per això, ha fet ús de l'esmentada FaceApp  i la imatge que aquesta ha donat com a resultat no ha dubtat a compartir-la en el seu perfil d'Instagram. Ho ha fet pujant aquesta esmentada foto amb el següent comentari: «A qui us recorda?».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A qui us recorda? De seguida @diegorevuelta ens ho aclareix en @espejopublico

Una publicació compartida de Susanna Griso (@susannagrisooficial) el

La celebrity no volia revelar als seus seguidors que aquesta imatge era ella en home i d'aquí la pregunta que els ha deixat als seus fans, alguns dels quals han cregut que és el seu germà o fins i tot el seu fill. No obstant això, ràpidament molts d'ells han descobert la seva identitat i així ho han manifestat amb missatges com ara «Ets tu en home», «És el teu jo masculí» o «Ostres! Ets tu, però en noi».

No obstant això, altres dels seus incondicionals s'han quedat tan absolutament impactats amb aquesta fotografia que no han dubtat a fer tota mena de comentaris i fins i tot d'indicar la seva semblança a algun personatge famós. En concret, exemples d'ells són «Tens una semblança amb Carlos Baute», «Doncs tens un puntàs, eh», «Et prefereixo com a dona» o «A mi em recordes a Thomas Muller».