La foto en biquini a la portada d''Hola' que ha costat 40.000 euros

Es pot apreciar el gran canvi físic de la protagonista i la gran semblança amb la seva mare

Tamara Falcó sonriente
Es pot apreciar el gran canvi físic de la protagonista i la gran semblança amb la seva mare | Instagram

Tamara Falcó ha realitzat un reportatge en exclusiva per a la revista 'Hola!', en el qual es pot apreciar el gran canvi físic i la semblança amb la seva mare, Isabel Preysler. Es mostra en biquini gaudint de les seves vacances a les platges de Comporta, a Portugal.


Malgrat que la guanyadora de l'última edició de 'MasterChef Celebrity' ha passat uns mesos molt durs per culpa del confinament i de la mort del seu pare, Carlos Falcó, ara la futura marquesa de Griñón, ha volgut compartir que ja es troba molt millor. 


No obstant això, aquest reportatge no ha estat concedit de manera altruista, sinó que, segons ha revelat 'Informalia', haurien pagat una quantitat que fregaria els 40.000 euros a la dissenyadora per mostrar la seva figura enfundada en un biquini. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En exclusiva en ¡HOLA! esta semana... las fotografías más esperadas de Tamara Falcó en biquini.👙🌊 No te pierdas las imágenes de la nueva marquesa de Griñón durante sus vacaciones con estilo en Comporta. 🕶 Además, en el número que desde hoy tienes en el quiosco... Alessandro Lequio se refugia en su hija, Ena, en su verano más difícil; según ha podido saber ¡HOLA!, no hay crisis entre Iker Casillas y Sara Carbonero, que siguen juntos y unidos a pesar de las especulaciones ; en exclusiva, Inés Domecq y Sofía Palazuelo navegan juntas en el barco de los Alba ; el desembarco más chic de Carlota Casiraghi en su 3⃣4⃣ cumpleaños; las imágenes exclusivas del viaje de novios de Beatriz de York ✈... ¡Todo esto y mucho más en la nueva edición de tu revista! ¡No te quedes sin ella! #hola #revistahola #tamarafalco #alessandrolequio #ikercasillas #saracarbonero #ikerysara #inesdomecq #sofiapalazuelo #beatrizdeyork #carlotacasiraghi #revista #portada #actualidad

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom) on

A un pas de convertir-se en aristòcrata

Tamara ha volgut ensenyar els resultats que ha obtingut després de diversos mesos de treball personal i és que, amb l'ajuda d'un nutricionista i d'un entrenador personal, la filla d'Isabel Preysler ha seguit una dieta equilibrada i una rutina d'entrenament que li han atorgat molt bons resultats. 


La dissenyadora està gaudint d'uns dies de descans a les platges de la costa portuguesa després de la seva tornada a les cuines al programa de TVE, 'Cocina al punto'. Un petit parèntesi en la feina molt necessari, després d'uns mesos tristos.En les fotos apareix a l'aigua amb un biquini blau, paraula d'honor, fet a mida i que se li posa estupendament, acompanyat d'unes ulleres de sol negres i un enorme somriure, a més de la mitja cabellera despentinada que llueix. 
 

Després de la mort del seu pare, ella és l'hereva del títol que posseïa el seu progenitor i ara està a l'espera de la signatura del rei per convertir-se en la marquesa de Griñón.


Comentaris

envia el comentari