Els reis Felip i Letícia passejant per Gijón durant la seva ruta per Espanya després de la crisi del coronavirus. 29 juliol 2020.

Felip i Letícia, incrèduls: «Cada tres mesos venia i se n'anava»

El rei ja ha tornat a Madrid i les noves informacions sobre Joan Carles no s'aturen

El rei Felip ha gaudit durant aquests dies de la tradicional escapada estiuenca a l'illa de Mallorca. Com és habitual, l'acompanyen la reina Letícia i les seves dues filles, la princesa Elionor i la infanta Sofia. El problema és que el monarca, segurament, no està podent descansar tot el que li agradaria, per un motiu conegut per tots: la polèmica marxa d'Espanya del rei emèrit Joan Carles I


Felip VI ja ha tornat a Madrid i no ha pogut evitar que continuïn arribant-li noves notícies sobre l'estada del seu pare als Emirats Àrabs. L'últim disgust que s'ha emportat només arribar a la capital té a veure amb una de les persones que han acompanyat el rei emèrit en el seu viatge al país del Golf. 


Aquesta persona és una vella coneguda dins dels molts suposats enamoraments que ha tingut el pare del rei al llarg dels anys. Es tracta d'una les seves més fidels 'amigues', Marta Gayà, la coneguda membre de l'alta societat mallorquina, filla d'un conegut empresari. 

Les seves trobades en un pis de Madrid

Una íntima amiga de la mallorquina, ara resident a Suïssa, ha explicat a 'El Programa del Verano' diversos detalls sucosos de la relació de Marta amb Joan Carles I. Una relació que cap dels dos ha reconegut, però que sempre ha estat un dels rumors més comentats entre la premsa rosa. «Mai he estat tan feliç», hauria arribat a dir durant els seus millors anys al costat de Marta Gayà el rei Joan Carles. Junts haurien tingut el seu particular niu d'amor en un cèntric pis de Madrid d'uns quants metres quadrats. Hauria estat l'escenari de les seves conegudes trobades. «Cada tres mesos venia una setmana, tres o quatre dies i se n'anava», comenta la fidel testimoni de la relació al programa de TelecincoAquesta dona, a qui Marta hauria tingut contractada per tenir cura del pis, reconeix que ella sempre «viatjava constantment entre Suïssa i Palma», però sempre que estava per Madrid, li demanava: «Prepara el saló, porta gel». Això sí, reconeix no haver-hi vist «mai» el rei.