Andrea Janeiro passejant durant el seu 18è aniversari a Madrid (20 juliol 2017)

Andrea Janeiro s'assabenta pels mitjans d'un nou bebè a la família

L'anunci de l'embaràs arriba tan sols deu dies després de la mort d'Humberto Janeiro

Andrea Janeiro s'ha assabentat per la premsa de l'arribada d'un nou membre de la seva família. Beatriz Trapote i Víctor Janeiro estan feliços i il·lusionats per la bona nova. El feliç matrimoni ha anunciat aquest dimecres en Instagram que aviat tindran al seu tercer fill, una gran notícia per a la família que arriba només deu dies després de la mort del patriarca Humberto Janeiro

«Il·lusionats amb aquest tros del cel que està creixent dins de mi #paresperterceravegada #unanovaillusio», ha publicat en un post la feliç mare ensenyant les ecografies del futur membre de la seva família, que en uns mesos ja serà nombrosa.

La parella ja són pares de dos fills homes, Víctor i Oliver, i fins ara no han revelat el sexe del nou bebè que està en camí. El petit no coneixerà al seu avi patern, al qual la periodista va dedicar una bonica carta després de la seva defunció agraint-li com ha estat amb els seus dos fills majors.

L'anunci de l'embaràs contrasta amb la tristesa per la mort d'Humberto

«Avi Humberto: sóc Víctor, el teu nét. Vull que sàpigues que el meu germà Oliver i jo et portarem sempre en el cor. Gràcies per aquestes tardes amb coques, aquests matins de diumenge que venies a veure'ns sempre amb una sorpresa, pel teu afecte, la teva simpatia i les teves bromes... Gràcies per ser un súper avi», publicava la dona de Víctor Janeiro al patriarca de la família.

És clar que l'embaràs de Beatriz Trapote arriba en un moment important per a la família de Jesulín d'Ubrique. La parella es va mostrar molt trista en el comiat d'Humberto. «Avi promet-nos que continuaràs sent feliç allà dalt, així les estrelletes brillaran i nosaltres sabrem que ets aquí. Fins aviat avi, t'estimem», acabava la carta de Beatriz Trapote.