El que traurà Paloma Cuevas del divorci amb Enrique Ponce: «Milions»

El torero planeja viure amb la seva nova parella i fins i tot passar per l'altar l'estiu que ve

Fotomuntatge d'Enrique Ponce i Paloma Cuevas
El torero planeja viure amb la seva nova parella i fins i tot passar per l'altar l'estiu que ve | Catalunya Diari

El divorci d'Enrique Ponce i Paloma Cuevas és una de les notícies més sonades d'aquest estiu, especialment després que es fes pública la relació del torero amb Ana Soria.  Ara ha tornat a ser comentada per Alaska, Carmen Jara i Beatriz Cortázar al programa 'Es la mañana'. «Des del principi havia de ser de mutu acord, malgrat la tempesta i exhibició de Ponce», han manifestat. I és que Ponce i la seva nova parella ja tenen plans de futur: segons fonts pròximes a ells, després de finalitzar l'estiu, aniran a viure junts i en l'època estival del pròxim any podrien arribar a passar per l'altar. No obstant això, perquè puguem veure a Ana Soria vestida de blanc, primer és necessari que el torero es divorciï de Paloma Cuevas, cosa que ja està en tràmit. 


Un divorci milionari

El que no se sabia fins al moment és que no duran a terme una anul·lació, la qual cosa suposaria que l'exdona d'Enrique Ponce es beneficiaria d'una quantitat de ni més ni menys que de dinou milions d'euros.
 

Quan van contreure matrimoni, no van fer separació de béns, per la qual cosa tots dos posseeixen una finca, tres empreses, dos immobles i diversos locals.

«Aquestes xifres em semblen massa altes, no és un secret que els negocis on Ponce s'ha posat o l'han posat no han sortit com esperava o han estat bastant negatius», ha comentat Beatriz Cortázar, fent al·lusió al fet que aquesta xifra podria no ser del tot real. I és que, segons ha manifestat, la parella ha tingut la necessitat de vendre algunes de les seves coses per poder fer front a alguns deutes i aquesta temporada ell continua torejant perquè «cal continuar generant ingressos». Cortázar defensa que això «no vol dir que tingui una mala situació, però no és la que molts voldrien imaginar». «Hi va haver una persona del seu equip de confiança a qui van haver d'acomiadar de la nit al dia, i hi ha hagut intoxicació contra Paloma, dient que era de gustos molt cars. Tots dos han tingut un nivell acomodat sempre», han revelat al programa. Però també han defensat que tant Paloma com Enrique són conscients de la situació econòmica que estan travessant i això no suposaria un problema en la negociació.


Comentaris

envia el comentari