Imatge d'Aitana Ocaña a la catifa vermella dels Premis Odeón

La catalana Aitana sorprèn a les xarxes amb unes fotos que han encantat als seus fans

La jove ha pujat diverses fotos al seu Instagram a través de les quals deixa clar que «no ha canviat res»

Tot el que fa o diu Aitana Ocaña es converteix en notícia. I és que la jove és una de les exconcursants d'OT amb més projecció tant nacional com internacional, sobretot si tenim en compte que acaba de treure un nou tema al costat de Katy Perry. Anys després de la seva sortida d''Operación Triunfo', la jove segueix conservant aquesta innocència i humilitat amb la qual ha conquerit l'audiència.

No obstant això, el seu caràcter no és l'únic que no ha canviat en aquests últims anys. La seva imatge segueix sent pràcticament igual a la que lluïa en el conegut talent show, una imatge que sempre ha mantingut, fins i tot abans de donar-se a conèixer com una de les artistes revelació del nostre país. Malgrat que els anys passen, Aitana encara segueix conservant la seva llarga cabellera i el seu serrell, cosa que hem pogut comprovar gràcies a unes imatges que l'artista ha publicat a través del seu perfil d'Instagram.

A través d'aquestes instantànies, la catalana deixa clar que a més de lluir una imatge pràcticament igual a la d'abans, també segueix conservant els mateixos amics que en la seva infància, tot i la gran fama que ha anat adquirint en els últims anys i que l'ha mantingut lluny de la seva vila natal, Sant Climent de Llobregat.

L'àlbum infantil d'Aitana Ocaña

La intèrpret de 'Teléfono' ha publicat una sèrie d'imatges al costat d'un amic de la seva infància, Adrián Marmol, amb qui recentment ha tret un tema, el remix de 'Tu foto del DNI', que ja acumula milers de visites a Youtube. «Des dels 6 anys pel món (m'estic pixant del riure)», escrivia Aitana al costat d'unes fotografies que evidencien que els anys no passen per la cantant. Amb aquest petit àlbum de fotos del passat, l'artista deixa clar que podran passar molts anys, però que el seu serrell sempre l'acompanyarà.

La veritat, és que aquestes fotos de la seva infantesa no han deixat indiferent ningú. «Igual de guapa», «Em moro!» o «Segueixes conservant la mateixa cara que en la teva infantesa», eren alguns dels comentaris més repetits en la publicació. Sens dubte, els seus seguidors agraeixen veure com era Aitana Ocaña de petita, ja que la publicació en qüestió acumula actualment més de 350.000 'm'agrades' i infinitat de comentaris.

El nou look d'Aitana

Malgrat tot, la intèrpret ha estat capaç d'arriscar amb el seu look en l'últim any, encara que això sí, sense acomiadar-se del serrell. Fa uns mesos, i coincidint amb la presentació del seu nou àlbum, '11 razones', l'artista canviava la seva imatge i passava de la seva dolça cabellera color mel a un estil bicolor. La jove s'ha tenyit els cabells inferiors de color ros platí, mentre que la resta del seu cabell ha decidit deixar-se'l de color natural, castany, causant així furor a les xarxes socials.

I és que tot el que es posa o es fa Aitana es converteix ràpidament en tendència i no només ho diem pel seu extravagant pentinat. A més de ser ambaixadora d'Stradivarius, l'artista també és actualment imatge de Puma, a l'igual que Cristina Pedroche. No obstant això, no tot han estat comentaris bons. La jove ha hagut de fer front a aquells seguidors que l'acusen d'haver passat pel quiròfan després de sortir de l'acadèmia. «Mai m'he sotmès a cap cirurgia estètica ni m'he injectat res», assegurava Aitana davant la gran quantitat de persones que afirmaven que l'artista s'havia injectat bòtox als llavis i s'havia operat els pòmuls.