Jorge Javier Vázquez

L'anunci sorpresa que acaba de fer Jorge Javier Vázquez a Twitter sobre 'Sálvame'

El programa va ser cancel·lat aquest dissabte a causa del temporal Filomena

Aquest dissabte, 9 de gener, es vivia un fet insòlit a Mediaset. 'Sábado Deluxe' es cancel·lava a última hora deixant a milers d'espectadors totalment penjats a la televisió. Aquesta cancel·lació es devia al temporal que està afectant Madrid i que ja ha deixat incomunicades a milers de famílies. Si al migdia María Patiño havia de fer 'Socialité' des de casa, en aquesta ocasió era 'Sábado Deluxe' el que patia les conseqüències de la neu a Madrid. En el seu lloc, s'emetia 'Viva la vida', el programa presentat per Emma García tots els caps de setmana a les tardes.

Ara, que les condicions meteorològiques són millors, l'equip de programa no ha dubtat a anunciar que el programa d'ahir té nova data: «Amics! Tenim la millor de les notícies! Aquesta nit sí que hi ha 'Sábado Deluxe'! Ja que ahir no vam poder estar amb vosaltres, avui tindrem la nostra cita setmanal». El mateix Jorge Javier Vázquez era l'encarregat d'anunciar per sorpresa, que avui, 10 de gener, s'emetrà el programa que hauria d'haver sortit dissabte en antena. «A treballar! Amb maleta incorporada per si no puc tornar a casa. Ens veiem aquesta nit a les 22.00h a Telecinco», escrivia el de Badalona a través del seu compte de Twitter.

Per si això fos poc, el conegut presentador també anunciava l'escaleta prevista per a aquesta nit a 'Socialité', assegurant que està prevista una entrevista amb Javier Tudela, que està a punt de convertir-se en pare, i amb Letizia Sabater, com a convidats principals, i que després comptaran amb la presència de Sandra Pica i Tom Brusse de 'La isla de las tentaciones'.

Un temporal que ha deixat tothom a casa

Sens dubte, el temporal Filomena ha forçat que els col·laboradors de 'Sábado Deluxe' s'hagin hagut de prendre un forçat descans. Telecinco anunciava dissabte que a causa del temporal es cancel·lava el programa, ja que la major part de l'equip no podia desplaçar-se fins a les instal·lacions de Mediaset perquè la gran part de carreteres madrilenyes es trobaven totalment tancades al trànsit. Cal recordar, que divendres a la tarda alguns dels col·laboradors del programa ja mostraven la seva preocupació davant la impossibilitat d'acudir a plató per poder realitzar 'Sábado Deluxe', ni tampoc tenien clar com arribarien aquell dia a casa seva, ja que hi havia alerta màxima per neu.

«Amics, lamentablement aquesta nit no us podrem acompanyar causa del greu temporal de neu que tenim a Madrid, ho hem intentat fins a l'últim moment, però a la fi no ha pogut ser...», deia el tuit escrit per l'equip de 'Sábado Deluxe'. En el seu lloc es va emetre un especial de 'Viva la vida', amb Emma García al front, en què tot tema de conversa girava al voltant del temporal de neu viscut aquest cap de setmana a la capital espanyola.

Tot i que tant l'audiència com els col·laboradors s'han vist sorpresos per la cancel·lació del programa, la veritat és que han sabut aprofitar aquest petit descans forçat. Belén Esteban no ha dubtat a mostrar a través del seu compte d'Instagram que estava d'allò més entretinguda acompanyada del seu marit Miguel i de la seva filla Andreíta mentre jugaven al parxís. Sens dubte, aquest temporal a més de portar nombrosos embussos i impossibilitar que molts poguessin fer la seva feina amb total normalitat, també ha provocat que molts dels que treballen en televisió i en altres negocis poguessin passar més temps amb la família i gaudir de la neu.