Marta Pombo, en una imatge d'arxiu.

La sorprenent reaparició de Marta Pombo després de diverses setmanes desapareguda

La germana de María Pombo havia anunciat la seva desconnexió de les xarxes socials

És la germana d'una de les influencers més conegudes del nostre país, per això tot el que fa la Marta Pombo és observat amb lupa. En les últimes setmanes, estranyava especialment la desaparició de la jove a través de les xarxes socials, i més si tenim en compte que la influencer acabava de convertir-se en tieta després que Maria Pombo donés a llum al seu primer fill. Després de desconnectar per uns dies de les xarxes socials, la influencer i community manager no ha dubtat a tornar-hi, amb magnificència i gaudint d'un esdeveniment històric: la neu que ha caigut a Madrid en els últims dies i que ha cobert cotxes, arbres i carrers sencers.

Amb ulleres, barret, esquís i altre material, Marta Pombo no dubtava a pujar diverses fotografies gaudint com una nena petita de la neu que estava caient a Madrid. «Feliç», escrivia la germana de Maria Pombo deixant entreveure que es trobava encantada amb el paisatge nevat que hi havia a Madrid després de més de 30 hores nevant. No obstant això, la reaparició de la germana mitjana de les Pombo ha estat momentània. La mateixa Marta Pombo assegurava que vol seguir endavant amb l'apagada digital, per tal de gaudir dels seus sense necessitat d'estar pendent de les xarxes socials.

«Faig una mini pausa per agrair-vos de cor tot el vostre suport, els missatges tan bonics que acabo de llegir... I tot i que encara no estic preparada per tornar, us prometo que aviat ho faré, amb energia, força i vida. DESCONNECTAR PER TORNAR A CONNECTAR», reconeixia a través de les seves xarxes socials. I és que la jove sembla viure a la perfecció sense necessitat d'estar enganxada a les seves xarxes socials publicant cada cosa que fa o diu, i és per això que de moment no es planteja tornar definitivament a Instagram, una xarxa que sens dubte li ha proporcionat infinitat de recursos econòmics.

Els motius de l'apagada tecnològica de Marta Pombo

Sens dubte, aquests últims mesos no han estat per gens bons per a la germana de Maria Pombo. El passat mes d'octubre la jove reconeixia que no estava passant per un bon moment personal, al·legant que se sentia totalment perduda. Immediatament, els seus seguidors van relacionar aquesta crisi existencial amb una possible crisi matrimonial amb el seu marit, Luis Giménez, amb qui es va casar fa poc més d'un any. I és que en els últims mesos no hi ha ni rastre de la seva parella a les xarxes socials. Mentre abans eren constants les mostres d'afecte entre ells, ara Luis no apareix per a res en cap de les seves instantànies, deixant entreveure que alguna cosa podria haver succeït entre tots dos en els últims mesos.

De moment, la germana de la 'influencer' encara no s'ha manifestat davant d'aquests rumors, un fet que ha provocat que cada vegada es parli més sobre una possible ruptura entre tots dos, una ruptura que la parella voldria amagar al principi perquè es tractaria únicament d'una petita crisi temporal. A aquest possible problema, cal sumar-li la recent pèrdua de Luis Ribó, l'avi matern de les germanes Pombo a causa d'una pneumònia generada pel coronavirus. Una pèrdua molt important en la família, ja que tots li guardaven un gran respecte i admiració.

No obstant això, fa tan sols una setmana, Maria Pombo i Pablo Castellà donaven una gran alegria a la jove després de donar a llum a la petita Martina. I és que tota la família, inclosa la mateixa Marta, s'ha bolcat amb el petit i amb la jove parella en aquestes dates tan assenyalades.