La infanta Sofia té una taca de naixement circular a la cama

El detall de Letícia amb la infanta Sofia que revela el camí que està seguint la jove

La petita de la Família Reial està seguint els passos de la seva mare

La infanta Sofia i la seva germana, la princesa Elionor, s'han convertit en la inspiració per a algunes nenes de la seva edat, tot el que vesteixen s'esgota en només qüestió de dies. Alguna cosa que s'ha incrementat amb la seva arribada a l'adolescència i amb el seguiment d'una de les tradicions més típiques entre mares i filles: la de compartir roba.

Les joves han vist en l'armari de la seva progenitora un dels millors aparadors i aprofiten totes les oportunitats que tenen per a agafar prestada alguna peça o algun complement. 

Així ho han tornat a demostrar en la seva última aparició. Després de complir amb la Pasqua Militar i el posterior esmorzar a la Zarzuela, el passat dia de Reis, la Família Reial es va desplaçar fins a la residència del pare de Letícia, a Pozuelo de Alarcón (Madrid), per a berenar allí. 

Els fotògrafs van aconseguir capturar el moment en el qual els Reis i les seves filles van arribar a casa de Jesús Ortiz, i malgrat que en les imatges no es pot veure el look complet que van triar per a l'ocasió, sí que destaca el complement triat per la infanta Sofia. 

La filla petita de Felip VI va optar per una bufanda d'estil ètnic en blanc i negre per a completar el seu abillament que va manllevar de l'armari de la seva mare.

La reina Letícia ja va lluir aquesta peça el març de 2017 quan passejava pels carrers de Madrid al costat de la seva estilista, Eva Fernández. Un fet que demostra la bona relació que existeix entre mare i filla.
 

L'armari de Letícia, el nou aparador de la infanta Sofia

No és la primera vegada que la infanta Sofia rebusca en l'armari de la seva mare. En l'acte que tota la Família Reial va protagonitzar el mes de maig passat als jardins del palau de la Zarzuela per a guardar un minut de silenci en record a les víctimes del coronavirus, la benjamina dels monarques va portar diversos accessoris de la seva progenitora.

La filla petita de Felip VI va portar un vestit curt de punt negre de la marca Only amb mangues bollades i el coll pujat i per a completar el seu look va afegir un minicinturó. Aquests últims complements són precisament els que va agafar del vestidor de la reina Letícia. 

Els monarques van acudir el març de 2016 a un dels espectacles dels Luthiers en la capital d'Espanya. Durant aquesta visita, l'asturiana va lluir un jersei de punt bicolor que l'any 2019 va decidir rescatar la infanta Sofia i lluir en un espectacle de Ballet de l'Òpera Nacional de París que va tenir lloc en el Teatre Real de Madrid.

La princesa Elionor prefereix les joies

La benjamina de la Família Reial no és l'única que accedeix a l'armari de la seva mare. La princesa Elionor també utilitza la roba de la seva mare. De fet, el jersei esmentat anteriorment també va passar per les mans de l'hereva de la Corona. 

A principis del 2020 es va filtrar una imatge de la primogènita de Felip VI lluint un abric de drap de color negre que ja va vestir la reina Letícia l’any 2012.

No obstant això, a la princesa Elionor li agrada més lluir les joies de la seva mare. En el tradicional posat estiuenc de la Família Reial a Palma de 2017, l'hereva de la Corona va combinar el seu vestit blanc amb una diadema metàl·lica adornada amb tres petites estrelles brillants que va portar la seva progenitora durant unes audiències en el palau de la Zarzuela en 2014.

La primogènita de Felip VI va apostar per unes arracades en forma de libèl·lula confeccionades en or blanc i diamant durant una visita al Real Club Nàutic de palma de Mallorca com a començament de la Copa del Rei MAPFRE de vela. Un complement que ja va triar la reina Letícia per al posat d'estiu de 2019. 

Sembla que aquestes són les joies preferides per a compartir entre mare i filla. La princesa Elionor ha optat per portar pendents que anteriorment va lluir la seva mare en diverses ocasions.