Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Malú fent de 'coach' de 'La Voz'

L'insòlit gest de Malú que mostra una part de la seva vida amb Albert Rivera

La cantant ha compartit una imatge de jardí de la casa on conviu amb l'expolític i la seva filla en comú

Malú fent de 'coach' de 'La Voz'
Malú, en una imatge d'arxiu.| MEDIASET

Malú i Albert Rivera sempre han portat la seva relació de parella sota un estricte hermetisme. La cantant i l'expolític de Ciutadans són molt recelosos de la seva vida privada, especialment des que va saltar a la premsa la notícia del seu festeig. En tractar-se de dos personatges de caràcter públic, els mitjans de comunicació els han perseguit fins a la sacietat en un intent de revelar els detalls més íntims de la seva relació.

Fins al moment havien estat molt pocs els detalls que la premsa havia pogut descobrir sobre la parella, que cada vegada sembla estar acostant-se més als mitjans de comunicació. De fet, en aquests últims mesos, hem notat un canvi d'actitud molt notable en tots dos, que ja no es mostra tan reticent a compartir detalls de la seva vida amb la premsa i amb els seus seguidors en xarxes socials.

Malú i Albert Rivera comparteixen públicament detalls de la seva vida privada

En les últimes entrevistes concedides a diferents mitjans de comunicació, hem conegut algun que altre secret revelat per la pròpia parella. Malú ha fet un pas endavant en parlar públicament i amb total naturalitat sobre la maternitat després de donar a llum a la seva primera filla amb l'expolític, Lucía. El nom té un significat molt simbòlic i està molt lligat a la seva família materna. Es tracta d'un canvi substancial d'actitud per part de la cantant, que sempre ha estat molt reservada per tractar aspectes de la seva vida privada. Especialment a les xarxes socials l'hem vist molt reflexiva i més relaxada a l'hora de compartir detalls de la seva intimitat.

El mateix ha passat amb Albert Rivera, que ha revelat detalls molt íntims de la parella en diverses entrevistes. Així, hem pogut saber com va aconseguir Rivera enamorar Malú, una informació que ell mateix va revelar el passat mes de setembre durant la seva visita a Bertín Osborne a 'Mi casa es la tuya'. En la mateixa entrevista a Telecinco, l'exlíder de Ciutadans va assenyalar sense embuts quin és el lloc ideal per viure amb Malú i la seva família en un futur no gaire llunyà. Segons va confessar l'advocat, Màlaga seria un bon lloc per fer la seva vida d'aquí a uns anys. «Als dos ens tira la terra», va dir a Bertín.

Les arrels andaluses de tots dos els portarien a traslladar la seva vivenda familiar a la ciutat on, a més, està previst que es traslladin els pares d'Albert Rivera un cop es jubilin. Mentre arriba aquest moment, Malú i Albert Rivera comparteixen vida i habitatge en una luxosa urbanització de Madrid. Pocs detalls sabíem fins al moment d'aquest domicili familiar, però l'insòlit gest de Malú a xarxes socials ens ha donat una important informació al respecte.

L'insòlit gest de Malú en xarxes socials: comparteix una imatge del jardí de casa

La cantant i col·laboradora de televisió ha utilitzat el seu compte d'Instagram per compartir un moment de privacitat amb el seu milió de seguidors. A la publicació, Malú deixa al descobert el seu espectacular jardí amb piscina ple de neu després de la gran nevada que Filomena ha deixat a Madrid. «Danka té un nou amic (I de pas si li treu la pastanaga millor)», ha escrit Malú en la publicació que acompanya amb una entranyable imatge en què apareix el seu gos al costat d'un enorme ninot de neu.

La fotografia només mostra una petita part de la casa d'Albert Rivera i Malú: un jardí amb força terreny i una piscina gran que mai havíem vist a les xarxes socials. Per aquesta raó, les reaccions dels seguidors de la cantant han inundat la publicació, que en tan sols 24 hores ha superat els 40.000 'm'agrada'.