La coneguda Sofía Suescun al plató de 'Sálvame Deluxe' mirant a la dreta

Sofia Suescun i Kiko sorprenen els seus fans amb la decisió que els canviarà la vida

La jove parella ha decidit consolidar la seva relació prenent una decisió molt seriosa en les seves respectives vides

La relació entre Sofia Suescun i Kiko Jiménez va molt bé. La coneguda i mediàtica parella es troba travessant el seu moment més dolç tot i que fa un parell de setmanes el polígraf dictaminés que l'ex de Glòria Camila havia tingut alguna cosa amb Isa Pantoja mentre aquest estava iniciant una relació amb la filla de Maite Galdeano.

Ara, la feliç parella ha decidit fer un pas en la seva relació i com ja és habitual en ells, no han dubtat a compartir la notícia a través de les seves xarxes socials, on són tan odiats com afalagats. Sense més, la parella ha revelat que ja es troben construint-se una nova casa junts, amb l'objectiu de fer un nou pas que permeti consolidar encara més la seva relació.

El projecte en comú de Sofia Suescun i Kiko Jiménez

Tal com han compartit tots dos a les seves xarxes socials, ja es troben dissenyant els plànols de les cases que volen construir-se. En concret, es tracta de dos habitatges unifamiliars, aïllats i amb piscina. «Quina il·lusió. Estem amb l'arquitecte signant tots els plànols del que serà la nostra futura casa. Les nostres futures cases», assegurava el de Linares en un vídeo.

En aquest vídeo, també es podia veure la de Pamplona somrient amb el bolígraf a la mà disposada a iniciar un futur en comú al costat de l'extronista. Tot i que tots dos tenien les mascaretes posades al vídeo, darrere d'elles segur que es dibuixava un somriure, ja que estaven fent un pas molt important en les seves vides. «Arrenquem aquest 2021 amb molta força. Sobretot en els nostres grans projectes com, per exemple, la construcció de les nostres pròpies cases. El que tinc cada dia més clar és el gran equip que formem. T'estimo carinyo», escrivia la jove deixant clar que la seva relació amb Kiko Jiménez està més que consolidada.

Una parella formalitzada que va començar amb moltes crítiques

El cert és que Sofia Suescun i Kiko Jiménez estan travessant el seu millor moment. Tot i que han estat molt els que han assenyalat que la seva relació era un muntatge, la veritat és que la parella està demostrant que s'ha format de manera desinteressada. Cal recordar que Kiko i Sofia iniciaven la seva relació de manera totalment paral·lela a la ruptura d'ell amb Gloria Camila Ortega Cano, un fet que els restava credibilitat, ja que molts asseguraven que el jove de Linares estava amb la filla de Maite Galdeano per interès i despit.

Al principi, van ser molts els que van posar en dubte la relació entre tots dos i fins i tot van culpar Sofia Suescun d'haver estat la culpable que Gloria i Kiko posessin fi a la seva relació. No obstant això, la parella ara per ara es troba d'allò més contenta i no dubten a cridar als quatre vents com s'estimen, malgrat tots els seus 'haters', que asseguraven que tots dos s'havien estat infidels en reiterades ocasions.

Aquesta notícia arriba pocs dies després que Maite Galdeano assegurés públicament que aniria a viure amb la seva nova parella tan aviat sortís del concurs 'Sola', en el qual actualment està participant. Sembla, doncs, que per fi deixarà que la seva filla refaci la seva vida al costat de la seva parella i lluny d'ella. Caldrà esperar per conèixer com són les cases que tots dos han triat per viure-hi els seus dies i el que és més important: si Maite Galdeano seguirà vivint amb ells o si al contrari complirà la seva promesa de viure amb la seva parella.