Imatge de l'edifici d'Atresmedia

Jorge González es proclama vencedor de 'Tu cara me suena' després d'una renyida final

L'edició més llarga de la història arriba a la seva fi i el primer lloc se l'emporta el cantant després d'imitar Antonio Orozco

L'edició més llarga de 'Tu cara me suena' arribava a la seva fi aquest passat divendres. Ha costat un any, però la gran final de 'Tu cara me suena 8' es va poder celebrar ahir a la nit. Una pandèmia mundial i un temporal històric després, Jorge González s'ha convertit en el guanyador de l'edició més llarga de la història. El cantant no podia assimilar el que havia passat i confessava: «Els somnis es compleixen i només cal perseguir-los, sóc un exemple».

«Els somnis es compleixen i només cal perseguir-los, sóc un exemple»

Els finalistes estaven clars des de feia mesos i les seves posades en escena van ser úniques. Cristina Ramos va encarnar una de les protagonistes de la pel·lícula 'El Gran Showman', Nerea Rodríguez va fer de Christina Aguilera, Jorge González va imitar Antonio Orozco, els Gemeliers van triar Alejandro Sanz i Rocío Madrid va imitar Mecano. Perquè fos una final especial i única, el programa va decidir convidar diversos personatges molt estimats com el mateix Antonio Orozco, que va poder viure en primera persona l'inigualable imitació que li va fer Jorge González. Així mateix, van acudir-hi altres personatges com l'exconcursant d''OT' Samantha, la humorista Yolanda Ramos i el presentador Roberto Leal.

No obstant això, tot i que totes les candidatures eren especialment potents, els teleespectadors del 'talent show' presentat per Manel Fuentes van proclamar el cantant espanyol, Jorge González, guanyador d'aquesta vuitena edició. El més bonic d'aquesta final va ser que Antonio Orozco va poder gaudir en directe de l'actuació de Jorge González. El guanyador de el programa va utilitzar una de les cançons més emotives i conegudes d'Orozco per alçar-se amb la victòria. En concret ho va fer amb 'Mi héroe'.

«No pot ser! No pot ser! », reaccionava molt emocionat i entre llàgrimes després d'aparèixer el seu nom a la barra del 36% dels vots que l'han alçat a la victòria de 'Tu cara me suena 8'.

Jorge González dóna el seu premi a l'organització 'Conciertos Solidarios'

«És un regal que m'ha fet la vida, és increïble. Els somnis es compleixen i només cal perseguir-los, sóc un exemple», manifestava emocionat per triomfar en aquesta edició que tant ha costat de finalitzar. Jorge González ha donat a 'Conciertos Solidarios' el premi de la gran final. El guanyador indiscutible de la nit d'ahir va ser ell, però els altres finalistes també es van deixar la pell i la veu.

Els Gemeliers es van decidir per Alejandro Sanz. Guitarra en mà, Daniel i Jesús van intentar conquerir el seu públic i fans amb un registre vocal molt diferent a l'habitual sorprenent el mateix jurat de el programa. Per desgràcia, no van aconseguir el suficient suport dels teleespectadors i es van haver de conformar amb ser els quarts finalistes. Confessaven que per a ells arribar fins a la final havia estat tot un èxit. Rocío Madrid va decidir llançar-se a la piscina amb Mecano. La finalista va aconseguir transmetre aquell sentiment amb què el grup d'Ana Torroja va compondre la cançó i així ho van fer saber tots els membres de jurat, però això no va ser suficient per posar-se els teleespectadors del programa a la butxaca i es va quedar amb un merescut cinquè lloc.

La cantant Cristina Ramos treia la seva gran potència vocal amb el conegudíssim tema 'This is me' de Keala Settle a la pel·lícula 'The Greatest Showman'. Sembla ser que el seu esforç no va ser valorat, però tot i així es quedava amb la tercera plaça d'aquesta gran final. Nerea Rodríguez eclipsava el jurat, els seus companys i el públic amb la seva imitació. L'exconcursant d''Operación Triunfo es ficava tothom a la butxaca encarnant Christina Aguilera amb el tema 'Beautiful'. La jove cantant va fer una grandíssima actuació, fins i tot semblava que ella seria la guanyadora. Finalment es va quedar amb la segona plaça i es va emportar un 34% dels vots del públic.