La col·laboradora de Sávalme, María Patiño, durant un moment del programa

María Patiño, atrapada per la neu, obligada a fer 'Socialité' des de casa

La periodista no ha pogut desplaçar-se al plató de Telecinco per les conseqüències de la borrasca Filomena

María Patiño ha presentat l'últim programa de 'Socialité' des de la sala d'estar de casa seva, un succés insòlit que s'ha produït com a conseqüència dels grans estralls que està causant la borrasca Filomena al seu pas per Espanya. El temporal de neu i fred està sent especialment dur a la Comunitat de Madrid, on hi ha carreteres tallades i carrers desbordats per la densa capa de neu que s'ha anat acumulant en les últimes hores.

María Patiño, atrapada a casa per la neu, presenta 'socialité' des de la sala

Arran d'aquesta situació, una gran part de la població madrilenya ha vist interrompuda la seva rutina diària. Tant és així que nombroses persones han quedat atrapades en els seus vehicles i a les seves cases després que es provoqués un col·lapse a la capital a causa del tancament de fins a 60 carreteres. Una d'aquestes persones ha estat María Patiño. La presentadora de 'Socialité' s'ha vist obligada a quedar-se a casa a causa de la densa capa de neu que cobreix l'accés a casa seva i al tancament de carreteres que li han impedit aquest dissabte desplaçar-se fins a les instal·lacions de Telecinco per conduir el programa.

Lluny de prendre's el dia lliure i cedir el seu protagonisme a un altre membre del format, María Patiño i l'equip de 'Socialité' han decidit fer un programa inèdit des de casa de la periodista.

Giovanna González substitueix a María Patiño com a presentadora de 'socialité'

Durant el programa d'aquest dissabte, María Patiño ha cedit el seu lloc al plató a la seva companya Giovanna González, que sí que ha pogut arribar a temps a les instal·lacions de Telecinco. No obstant això, la periodista no ha cedit tot el protagonisme a la jove col·laboradora, atès que també ha complert amb la seva funció com a presentadora des del saló de casa seva.

«Els meus companys han pogut arribar a primera hora del matí a la redacció. Tinc l'ajuda de tots ells. Especialment la de la meva companya Giovanna», deia a l'inici del programa María Patiño, qui també ha agraït el gran esforç dels companys que s'han desplaçat amb metro cap al seu lloc de treball. «M'heu donat una lliçó de professionalitat», comentava. Així, hem pogut veure una imatge insòlita de María Patiño, vestida amb roba d'esquiar i acompanyada del seu gos, presentant 'Socialité' des del sofà de casa seva.

María Patiño, preocupada pels estralls que està causant la borrasca Filomena

D'aquesta manera, María Patiño ha pogut tirar endavant el programa amb total naturalitat i espontaneïtat, arribant a mostrar els estralls que el temporal ha causat a la seva terrassa. «Estic espantada perquè està caient molta neu i tinc por que la terrassa no la suporti», confessava la presentadora al mateix temps que ensenyava la seva terrassa completament coberta per la neu. «Neu a casa! Filomena ha arribat amb força», assegurava la presentadora en una publicació a Instagram que ha acompanyat amb una imatge seva a la terrassa de casa seva.

Durant l'emissió del programa, l'estrella de Telecinco ha reconegut que la neu deixa un «paisatge bonic» i digne de contemplar, però ha advertit del perill que suposa sortir de casa en aquestes condicions. «Que la gent vagi amb compte perquè ara venen les gelades. Cal anar amb molt de compte, l'alerta és vermella i la preocupació és moltíssima. A veure com avança el temporal d'aquí a dilluns, està tot tancat», explicava María Patiño. Amb aquest missatge, la periodista gallega ha volgut alertar els espectadors de Telecinco, als quals ha demanat que es quedin a casa veient Telecinco ja fora de perill del temporal.