La presentadora Mónica López en una imatge promocional de Televisió Espanyola

Revelen els dos secrets més grans de la catalana Mònica López: ningú sabia res

La catalana ha volgut mantenir aquestes notícies en la màxima discreció

La catalana Mònica López és una de les cares més reconegudes de RTVE. La presentadora, nascuda a la Seu d’Urgell, va arribar a ‘La Hora de la 1’ en substitució de María Casado i lluita diàriament per remuntar un share que se li travessa a la cadena.

Però en aquesta ocasió, Mònica López no ha estat protagonista per la seva feina ni per la seva vida professional. El diari ABC ha publicat aquest matí de dissabte una notícia que pocs sabien i que ningú havia confirmat fins ara: Mònica López va divorciar-se del seu marit fa cinc anys.

Mònica López refà la seva vida

Tal com explica el mencionat diari, la presentadora catalana va separar-se del seu marit David Torres l’any 2016. Mantenen una bona relació pel bé de les seves filles en comú, de 9 i 10 anys. La meteoròloga ha mantingut el seu divorci discretament per no acaparar portades i notícies, però finalment el diari ABC ha pogut conèixer la seva realitat.

Tot i això, hi ha una dada que se li escapa al mencionat mitjà, i és que Mònica López ja ha refet la seva vida, tal com informa ‘El Nacional’. Amb el seu historial ja es pot comprovar que López és molt reservada amb la seva vida personal, i poc se sap a hores d’ara sobre aquesta nova persona que ha entrat a la vida de la presentadora. Les seves xarxes socials se centren en els projectes professionals en els quals està treballant, a més de compartir alguns moments personals com les seves vacances o alguns viatges amb les seves amigues, però res que podria fer sospitar que Mònica López torna a estar enamorada.

Per altra banda, sigui qui sigui el nou home que ha entrat a la vida de la presentadora, de ben segur haurà de lluitar per guanyar-se el seu amor, ja que sembla que Mònica López està enamorada de la seva feina. A finals del mes passat la catalana no va poder aguantar les seves llàgrimes després de conèixer la història d'Antonio Robledo, un jove malagueny de 38 anys que va quedar-se paraplègic després de patir una terrible caiguda.